Orientering | Friidrett | Hovedstyret | Barneidrett

Fantastiske hekketider av Tine og Christina

Det er kolossal aktivitet på alle fronter i tyrvingfriidretten for tiden og oppmerksomheten på det som har skjedd i ytterkanten av den sentrale aktiviteten, lider litt under dette. Dessverre har vi derfor ikke fått gjort behørig ære på de to i særklasse beste prestasjonene i klubben hittil i år - nemlig storløpene til Christina Vukicevic og Tine Teigene Dalen under forrige helgs internasjonale stevner i Nederland.

Under det det klassiske storstevnet i Hengelo lørdag løp Christina inn til ny norsk KJ22 rekord med herlige 13.20. Tiden er den beste i Norge siden 1996 da Lena Solli (som vi flere ganger har hatt som trener i Tyrving) satte norsk rekord med 12.94. Christina løp også på 13.46 i Haag to dager senere. VM-kravet i år er 13.11 og alt tyder på at Christina vil klare dette og få billett til Osaka i Japan. Ellers satser hun primært på EM for U23 i Debrecen i Ungarn i juli hvor hun avgjort har medaljesjanser.
Tine Teigene Dalen løp i forsøket i Haag inn på imponerende 13.88 (+0,3) og topper efter sigende verdensstatistikken for J17 med dette resultatet! Hun vant selvsagt klassen i Haag og hadde 13.93 i finalen. Dette lover godt for Tine som kan få med seg både European Youth Olympics, VM for U18 og junior-EM i sommer med det nivået hun nå holder! Vi gratulerer hekkejentene med stålende resultater og ønsker lykke til i mesterskapsforberedelsene!