Orientering | Friidrett | Hovedstyret | Barneidrett

Junior

NM gull til Ingunn !
Fredag åpnet årets o-festival i Oslo med NM sprint. 6 løpere fra Tyrving kom seg til finalen, og i finalen gikk Ingunn Weltzien helt til topps og ble Norgesmester. Det skilte 8 sekunder ned til de to nærmeste konkurrentene, Betty Ann Bjerkreim Nilsen og Elise Egseth som delte sølvet. Dette var Ingunns andre NM gull som junior, det første kom på NM natt i 2003.

I H17-20 ble Bjørn Ekeberg nr.21, og i H21 ble Audun Weltzien nr.10, Anders Tiltnes nr.17 og Torbjørn Sagberg nr.26; Audun og Anders løp nok bedre i kvalik'en der de tok 2.plass i hvert sitt heat. D21 ble annulert ettersom postmannskapet hadde tatt inn en damepost før damene startet (!); Zsuzsa Fey var eneste fra Tyrving i finalen i D21. Alle resultater hos arrangøren.

Det var bare Halden SK og Tyrving som hadde løpere i alle finaler. Men bare Tyrving som også hadde en på pallen ! (25.06.2005)