Orientering | Friidrett | Hovedstyret | Barneidrett

Turorientering

Tradisjonen tro: Lørdag 1. mai er det sesongåpning for både Tyrving's TurOrientering for barn og for Flaggspretten. Med oppmøte på Kalvøya (over brua) i tidsrommet kl. 10-14.

Ute på Kalvøya er det salg av årets deltaker-konvolutter, og denne dagen vil det være 5 gratis prøveposter som gir ekstra poeng til begge turO-oppleggene. Du vil få opplæring hvis det er nødvendig. Og barna kan i tillegg prøve seg på å løpe en "EKT-runde" (EKT = elektronisk tidtaking); kanskje blir det en liten premie også! Dagen vil også være en "Finn frem dag" med instruksjon og opplæring i tråd med O-forbundets satsning. VEL MØTT! (11.04.2010)
Vedlegg: Info om TurO for barn (.doc)

Tradisjonen tro: Det er SESONGÅPNING 1.MAI både for Tyrvings TurOrientering for barn og for Flaggspretten. Med oppmøte på Kalvøya (over brua) i tidsrommet kl. 10-14.

Ute på Kalvøya er det salg av årets deltaker-konvolutter, og denne dagen vil det være 5 gratis prøveposter som gir ekstra poeng til begge turO-oppleggene. Du vil få opplæring hvis det er nødvendig. Og barna kan i tillegg prøve seg på å løpe en "EKT-runde" (EKT = elektronisk tidtaking); kanskje blir det en liten premie også!

Det er fortsatt mye snø oppe i Vestmarka. Men vårpostene i Dæliskogen blir satt ut til 25.april, og der titter allerede blåveisen frem. PS: Årets "TurO for barn" markerer Kulturminneåret med kulturhistoriske plakater. GOD TUR! (20.04.2009)
VEDLEGG

I forbindelse med Kulturminneåret 2009 har IL Tyrving laget plakater med kulturhistoriske informasjon på 5 av årets "TurO for barn" poster i Vestmarka. F.eks. om furua som man antar har gitt navn til Furuholmen.

Det er spørsmål på hver plakat, og svarene kan sendes på e-post til Berit Berge innen 10.november. Så blir det loddtrekning av premier på merkeutdelingen 18.november. Plakatene finner du også vedlagt nedenfor. (20.04.2009)
VEDLEGG: Kulturhistoriske plakater

Tur-O for barn 2008: Merkeutdeling 26/11
Utdeling av gull-, sølv- og bronsemerker for årets barne-turorientering finner sted på Tyrvings klubbhus på Kadettangen i Sandvika onsdag 26. november kl.18.

Der blir det salg av brus, kaffe og kaker, underholdning med bilder fra årets sesong og fra Tyrvings orienteringsvirksomhet. Det blir loddtrekning av fine gavepremier: 2 flotte fruktkurver, 2 ryggsekker, 3 bagger og turkart over marka. Men det viktigste er at alle de ca. 50 påmeldte barna, får sine velfortjente merker for super innsats i skogen i sommer. Det hele varer ca. 1 time. VEL MØTT!

I 2008 har vi solgt 259 deltakerkonvolutter, dvs at ca. 1000 store og små personer har vært på tur etter o-poster i Vestmarka. (16.11.2008)


Tradisjonen tro: Det er sesongåpning og salg av deltakerkonvolutter både for IL Tyrvings TurOrientering for barn og for Flaggspretten, på Kalvøya torsdag 1. mai kl. 10-14 (på Kalvøyasiden av brua).

Ute på Kalvøya vil det denne dagen være 5 gratis prøveposter som gir ekstra poeng til begge turorienterings-oppleggene. Du vil få opplæring hvis det er nødvendig, og barna kan i tillegg prøve seg på en "EKTrunde" (EKT = elektronisk tidtaking). Kanskje blir det en liten premie også!

Det er fortsatt en del snø i Vestmarka. Men vårpostene, som er felles for begge tur-O-oppleggene, blir satt ut 26. april i Veritasskogen - og der er det nydelig med blåveis og vårstemning. (21.04.2008)
Vedlegg: Info om Tur-O for barn

Tur-O for barn 2007: Merkeutdeling
Onsdag 21. november (kl.18:00) blir det avslutning av årets sesong og merkeutdeling til nesten 100 barn på Klubbhuset til IL Tyrving.

Turorientering for barn har i år solgt 361 konvolutter (362 i fjor). Det vil si at med stort og smått har ca. 1200 personer vært på tur og funnet sine poster i vakre Vestmarka sommer og høst 2007. Flere av disse har fått merkene sine tilsendt i posten, men mange kommer til høytidelig merkeutdeling på Kadettangen.

Der vil Gunnar Fiskum vise en selvlaget film om rekrutteringsarbeidet i IL Tyrving o-gruppe. Junior-norgesmester Ingrid Berge vil dele ut merker i gull, sølv og bronse, og alle merketakerne vil være med i loddtrekning om fine gavepremier fra Budstikka og fristende fruktkurver. Det blir salg av kaker, brus og kaffe til alle. VELKOMMEN! (18.11.2007)


Avslutning Flaggspretten 2007
TurOrienteringen Flaggspretten har avslutningsmøte med utdeling av plaketter torsdag 8. november 2007 kl: 18:30.

Også i år arrangeres avslutningsfesten i varmestuen i Kirkerudbakken. Som vanlig blir det utdeling av merker, et kåseri, utlodding av gaver, kaffe med kaker m.v. Ikke gå glipp av denne hyggekvelden. (07.11.2007)


Det er åpning både for Flaggspretten og Turorientering for barn på Kalvøya tirsdag 1. mai, med salg av deltakerkonvolutter kl.10-14 på Kalvøyasiden av brua.

Og - tradisjonen tro - turorienterings-sesongen starter med 5 bonusposter på Kalvøya. Postene henger ute hele dagen (men bare 1.mai). Vi håper på et kart i Budstikka i slutten av april, som kan benyttes til disse postene.

Ellers er det nesten bart i skogen nå, så man kan trygt begi seg ut på postjakt i Dæliskogen og i Vestmarka. (30.04.2007)
Mer om Tur-O for barn her

Tur-O for barn 2006: Merkeutdeling 22/11
Onsdag 22. november 2006 fra kl.18 var det full gymsal i Tyrvings klubbhus på Kadettangen. Da er det nemlig merkeutdeling til nesten 100 barn som har jaktet på årets turorienterings-poster i Vestmarka.

Totalt har det vært solgt 362 deltakerkonvolutter, noe som er nesten like mange som i fjor; antallet er ganske stabilt mellom 350 og 400 fra år til år. Arrangøren Berit Berge har allerede sendt flere hundre merker i posten til ivrige deltakere, men nesten 100 ville også ha med seg høydepunktet med en ordentlig seremoni. Det var også salg av kaffe, brus og kaker, samt loddtrekning av fine premier og fruktkurv. Og Tyrvings gode gutteløper, Gunnar Fiskum (15) viste den flotte filmen som han har tatt av våre ivrigste o-rekrutter på Sætern-leiren i august. Gunnar var også merkeutdeler og inspirator for potensielle o-rekrutter. (17.11.2006)


Start på årets Flaggsprett + Tur-O for barn
Det er fortsatt snø oppe i marka, men på Kalvøya mandag 1. mai kl. 10–14 blir det sesongåpning og salg av deltakerkonvolutter til årets Turorientering for barn og Flaggspretten (for alle ;-). Denne dagen er det 5 ekstraposter på Kalvøya som gir 25 startpoeng på årets postjakt. Og her er det vårlig og fint nå. Det vil også bli mulighet for å prøve elektronisk stempling (som konkurranse-løperne bruker) med en EKT–runde for barna.

Årets Tur-O for barn er ellers som før med 30 poster i Vestmarka, men nytt av året er 5 ekstra poster ved Burudvann. All info her. Vi håper at snøen nå smelter fort slik at de ordinære postene kan være ute ca. 6. mai. Og da henger de i skogen helt til 1. november.

Deltaker-konvolutter kan også kjøpes på Furuholmen og Gupu i Vestmarka, Bull ski&kajakk og Super G i Sandvika, og Verket sport på BærumsVerk. Konvolutten koster 100.- kr og inneholder materiell nok til en familie med tre barn.

Vel møtt til spennende postjakt ! (25.04.2006)!