Orientering | Friidrett | Hovedstyret | Barneidrett

Terminlister

Nedenfor finner du terminliste-skjelettet for HØSTsesongen 2010 - sortert etter PÅmeldingsfrist. Påmelding innen ordinær P-frist lønner seg for løpskonto'n din!
Listen med PÅ-frister oppdateres etter hvert som innbydelsene kommer på nett. (28.07.2010)
Les mer

Verdenseliten har sin WorldCup, juniorer og seniorer har sin (Craft)NorgesCup, og o-ung har sin TrimtexCup. Men alle Tyrving-løpere får o-sesongen sin målt og veid i Tyrvingpokalen klubbranking. Der vinneren mottar evig ære med navneplakett på vandrepokalen, og alle som klarer 500 poeng hedres med Tyrving-krus. Rankingen brukes også til å hylle en ungdom med Aftenpostens pokal.

Siri Spjelkavik er samvittighetsfull rankingfører, som tygger seg gjennom resultatlistene fra de utvalgte T-løpene. Dine 3 beste T-løp i vårsesongen + de 3 beste på høsten teller i rankingen. (01.07.2010)
mer om T-løp 2010, pokaler og ranking

VM (og HL) i Trondheim uke 32: jnr.CC og publikumsløp
Uke 32 (8-15. august) blir det o-folkefest i Trondheim! Påminnelse - OPPDATERT: Ordinær frist for junior-CraftCup (nr.6+7) og publikumsløpene WOC Tour 2010 er utvidet til tirsd. 1. juni (!) Dyrere etteranmelding er mulig fram til 15. juli. NB: Til forskjell fra andre løp i Noreg må du ordne forhåndsbetaling selv, uten den blir du ikke registrert.

PS: Dette gjelder ikke deltakere på Hovedløpene & O-landsleiren (HD14-16), for dem kommer egen info om påmelding m.m. (10.05.2010)


Nedenfor finner du terminliste-skjelettet for vårsesongen 2010. (09.05.2010)
Les mer

For planlegging av kommende sesong: Vedlagt her finner du Tyrving's sesongoversikt pr. 2010-03-24; én side for junior/senior (med NM'er, CraftCup'er osb.) og én side for O-Ung, VIP o.a. (med kretsens løp, HL, TrimtexCup, kretsrankingløp osb.). Mer om oversiktene nedenfor.

Detaljer om aktuelle aktiviteter, også klubbtreningene, finner du i Tyrving's nettkalender. Kalenderen vil bl.a. ha linker til arrangørens nettsider for info og påmelding, og oppdateres etter hvert som de fyller på med mer detaljer.

Hos O-forbundet finner du terminlisteskjelett og en komplett Online terminliste med linker til alle innmeldte o-løp i kongeriket. Og skal du utenlands finner du det meste i World-of-O-kalenderen. Det er mange spennende o-opplevelser der ute! (15.12.2009)
Mer om sesongoversikter, samlinger osb.

Mai du skjønne milde kom med KvistKvaset-luer (med ælj!), toppløp av Torgeir og krevende konkurranser nede i Son og Spydeberg. Som innledning til en heftig konkurranseperiode.

Så derfor, innimellom eksamener, konfirmasjoner, jubiléer, 17.mai og pinse: Vi minner her om påmelding til løpene du vil / kan / bør være med på. (05.05.2009)
klikk her for oversikt over PÅMELDINGSFRISTER

De fleste brikkene til sesong-puslespillet er klare. Du finner de mest aktuelle aktivitetene i Tyrving's nettkalender, som oppdateres kontinuerlig etter hvert som arrangørene fyller på med mer detaljer. I tillegg kan du bruke følgende "oppslagsverk":
  • Seniorer og juniorer bør være rimelig oppdatert på de viktigste løpene i 2009, så som NM-helger, testløp og Craft/NorgesCup; du finner dem her i NOF's terminlisteskjelett.
  • For ungdommer og andre som prioriterer mer lokale løp, og som vil bedrive en smule langtidsplanlegging (av ferier, bursdager, konfirmasjoner, hytteturerer osb.), har vi samlet o-sesongen på én side, se vedlagte O-Ung / lokalt terminlisteskjelett (ajour pr. 10.mars).
  • Alle innmeldte o-løp i kongeriket finner du online i NOF's komplette terminliste.
  • Sommerferien gir plenty muligheter for å kombinere ferie og o-løp, både i Norge (se NOF's terminliste) og ute i Europa; World-of-O's kalender gir fin oversikt og link'er til arrangørenes infosider. Årets schläger (med 66 Tyrving'er) er Dolomites 5dagers 6-12. juli ifm. juniorVM.
(10.03.2009)
Les mer

Ikke i Vestmarka - der ligger nok snøen til 17.mai ;-) Nå i uke 11 er det hvitt også på mer sydlige breddegrader i Østfold og Vestfold, men om et par-tre uker kan man jo håpe på noe barmark? Det håper nok også klubbene som inviterer til o-løp før påske, se oversikten nedenfor.

Ikke fordi dette er viktige o-løp. Men fordi - etter en lang "vinterdvale" - er det viktig å komme i gang med spesifikk trening for o-sesongen: Løpe i terreng og friske opp + forbedre grunnleggende o-teknikk. Übung macht den Meister !

Ajour pr. 27/3. Oppdateres fortløpende iht. føremeldingene.... (04.03.2009)
O-trening og treningskonkurranser før påske

Oppdatert 15. mai: Basert på tilgjengelig info har Sportskomitéen laget vedlagte Sesongoversikt (excel), med info som er spesielt relevant for hhv. O-Junior og O-Ung. Nå også med et ark for Tyrving-treningene i vårsesongen. Oversikten - og også vår online kalender - blir oppdatert etterhvert som NOF's terminliste og arrangørklubbenes nettsider får mer "kjøtt på beina".

Stafett-sidene finner du oversikt over Hva-Hvor-Når for Stafetter 2008.

Kryss også av i kalenderen for Tyrvings klubbsamlinger: Skisamlingen (@ Nordseter 11-13.januar), Påskesamlingen (@ Fountainebleau, Frankrike 19-25.mars), og vårens Pinsesamling (@ Hamar 9-12.mai). (07.11.2007)
Vedlegg

Ferie-O 2008
For ferieplanlegging finner du en god oversikt over internasjonale ferie-o-løp i NOF-magasinet Veivalg 7/2007. I Norge kan vi reklamere for Dølauka v/ Tynset-Røros helgen 4-6.juli, Sørlandsgaloppen v/ Kristiansand 7-13.juli, og ikke minst NordVest-galoppen v/ Voss 30/7-3/8 (i NM-relevant terreng).

En stor bøling Tyrvinger har i år valgt seg ut svenske O-ringen 5-dagars, like over grensen i skimetropolen Sälen 21-25. juli 2008; pr. 10.juli er det påmeldt 84 Tyrvinger (og totalt 20.650 !). NB: Når du melder deg på løpene, bruk klubbnavn "IL Tyrving" - siste påmeldingsfrist er (forlenget til) 10.juni. Atle Søvik koordinerer innkvarteringen for Tyrving, der vi har blitt tildelt "Solhem" leiligheter v/ Stöten. (01.11.2007)


Sesongoversikter finner du i vedlagte (word)filer:

  • en grov sesongplan 2007
  • den meget detaljerte Sesongoversikten for O-Ung + O-Junior (m. aktive linker pr. 20/7).
  • oversikten over O-tekniske klubbtreninger på torsdager etter påske. PS 20/7: Ikke gyldig for høsten pga. terrengsperringen i Fossum/Bærumsmarka. Det blir fortsatt trening på torsdager, men andre steder...


Forøvrig finner du link til alle Tyrving-aktiviteter og aktuelle arrangement i nettkalenderen vår i høyre marg. Vil du ut i verden: sjekk World-of-O calendar. (06.03.2007)
MER om O-sesongen 2007 her

O-ringen - en höjdare for O-Ung sommeren 2007
For o-nerder som Arne Coach er det ikke sommerferie uten svette og slit i et flerdagers-O-løp, sammen med andre fra klubben, et sted langt hjemmfra. Norske og internasjonale terminlister konsulteres først, før reisemål og "hva-annet-kan-vi gjøre-der" saksbehandles i familierådet. Og heldigvis, det er mange og interessante steder å velge blant.

Den ultimate o-kalenderen er utviklet av World-of-O; den gir deg (lenker til) absolutt alt som er verdt-å-løpe - world wide. Her vil jeg bare trekke fram noen favoritter. Og til melodien "Jo mere vi er sammen...", formidle hvem som har løpetid hvor i sommer - Tyrving'ene ser ut til å samle seg om hhv. Fransk og Svensk 5-dagers. (25.01.2007)
Ferie-favoritter

Her kan du laste ned O-Kalenderen for 2006 (Word-fil, ajour pr.15/8) - med månedsvis oversikt over alle Tyrvings treninger og samlinger, samt store og små o-løp i vårt område (og inn- og utland forøvrig). Eller du kan klikke i nett-kalenderen vår nest øverst i høyremargen.

Komplett terminliste hos NOF (21.03.2006)
Mer om Tyrvings O-Kalender

Høstens løpsliste, nesten helt komplett.
Legg merke til at endel løp har tidlig påmeldingsfrist! (23.06.2005)
Les mer

Sesongens o-løp begynner å bli klare og her kommer en første liste over vårløp. (17.02.2005)
Les mer

Vinteren har kommet og ski-o sesongen er snart i gang. (27.11.2004)
Les mer

Neste års terminlisteskjelett er klart. (16.07.2004)
Les mer

Terminlisten for høsten har vært klar en stund, men nå legges den ut også her. (16.07.2004)
Les mer

Mulighetene for løp i sommerferien er mange, her er en liste over noen av dem -- lista er langt fra komplett. (25.02.2004)
Les mer

Liste over vårens løp er klar! Enkelte av løpene har lenker til innbydelsen til løp. Det er veldig varierende i hvilken grad og når klubbene legger ut innbydelsene sine, derfor er det bare noen som har direkte link. På NOFs side for terminlister finnes informasjon om de fleste løp i Norge.

Lista er også lagt ved som nedlastbar fil i html-format. (25.02.2004)
Les mer


  | < 1 >  2  Neste >>

!