Orientering | Friidrett | Hovedstyret | Barneidrett

Elite

Hyvää! Tyrving tre til Nordisk
Etter helgens strabaser i Østmarka har NOF nå tatt ut landslagene til Nordisk mesterskap og de første WorldCup-løpene. Og vi kan gratulere Audun H Weltzien (26), Anders A Tiltnes (25) og Torgeir Nørbech (20) med plass i troppen! Også heder (men ikke billett) til juniorene Espen H Weltzien (20) og Ida A Tiltnes (19), som er tatt ut som 2. reserver.

Nordisk mesterskap (NOC) går i Salo, Finland i perioden 6-10. juni. NOC omfatter fullt mesterskapsprogram: Lang + Stafett + Mellom + Sprint og er åpent for landslag fra alle nasjoner; de sterkeste nasjonene stiller med flere løpere her enn i VM medio august. For seniorene er Mellom og Sprint dessuten de 2 første løpene i årets World Cup (de 2 neste WC-løpene inngår i O-festivalen på Fossum ultimo juni). (26.05.2009)

Landslagsgrupper for 2009
NOF's nye landslagssjef har gruppert 31 av Norges mest ambisiøse o-løpere. Vi gratulerer Tyrving's 4 "flaggskip" med landslagsuttaket: Ingunn H Weltzien og Audun H Weltzien på elitegruppa, Anders A Tiltnes på utviklingsgruppa, og Torgeir Nørbech på juniorgruppa. (03.11.2008)

Elitetreningene (TET) er spesielt tilrettelagt for satsende juniorer og seniorer og er åpne for alle satsende o-løpere på Østlandet.

Frammøte: Utfartsparkeringen på Dikemark kl.18.30 (14.08.2008)
Påmelding

Etter en kort vårsesong i Stockholm og Lidingö, var Ingunn tilbake i Bærum og Tyrving fra O-festivalen.Hun har forhåpentligvis lært mye i løpet av sitt korte opphold i Sverige som hun kan ta med tilbake til Tyrving. Men Ingunn tilbake blir det spennende å følge damene i Tyrving, og se om de kan ta steget opp til å kjempe om heder og ære både i Norge og i de store stafettene i utlandet.

Vi ønsker Ingunn velkommen tilbake til Tyrving! (03.07.2008)
Nærmere presentasjon av Ingunn

Etter to sesonger i Södertälje Nykvarn Orientering (SNO) returnerer Anders Tiltnes til Tyrving. Han tar med seg mange gode erfaringen og mye kunnskap tilbake til Tyrving, og ikke minst har han blitt en bedre orienteringsløper i løpet av sine år i SNO. Anders har kjempet i toppen av de fleste stafetter med SNO, og nå skal han gjøre det samme med Tyrving.

Vi ønsker Anders velkommen tilbake til Tyrving Orientering! (02.07.2008)
Nærmere presentasjon av Anders

Etter at første halvdel av sesongen er over, har Jim Øystein Nybråten og Cassie Trewin bestemt seg for å bytte klubb fra Bækkelagets SK til IL Tyrving.

Vi ønsker begge velkommen til Tyrving Orientering! (01.07.2008)

Telefon: 41323383

Torbjørn kom til Tyrving fra Stabæk først som H15-16 løper, og fikk fort gode resultater som junior takket være sin vanvittige løpskapasitet. Torbjørn vant NorgesCupen både som 18 åring og 20 åring, men til tross for det fikk han aldri med seg noe individuelt NM gull som junior. Han løp imidlertid for Tyrvings juniorlag som vant NM junior stafett på Konnerud i 2002, og han representerte også Norge i Junior VM i Spania samme år. Som senior har han oppnådd jevnt gode resultater, og løp på sølvlaget i årets NM på Konnerud. Så vi håper at det snart blir viktige løp på Konnerud igjen... (06.03.2006)
Les mer

Audun Weltzien

Født: 03.09.83
Sivilstatus: Student ved NTNU, bor på 3.post
Adresse: Horniveien 61, 1339 Vøyenenga
Telefon: 93017889

Audun Weltzien er en av "the coming men" i norsk orientering, og fikk med sin plass i den norske NOM troppen etter å ha vunnet et av testløpene sitt store gjennombrudd som senior. Selv om det ikke ble plass i VM troppen og NM resultatene kanskje ikke svarte helt til forventningene, kom Audun sterkt tilbake med sølv på NM natt og seier i CraftCup finalen. Det ga han plass i den norske troppen til WorldCup finalen i Italia og 3.plass sammenlagt i CraftCupen. Neste år er VM i Silkeborg det store målet! (06.03.2006)

Mål: 91-60-80

Anders hadde noen gode juniorår, og fikk blant annet med seg 3 gull, 2 sølv og 3 bronse fra NM junior. I tillegg representerte han Norge under både Junior VM i Estland i 2003 og Junior VM i Polen i 2004. I år var han førsteårs senior, og fikk sitt virkelige gjennombrudd som senior allerede under NM uka med to 9.plasser og sølv på stafetten. Med ny 9.plass under NM natt ble det plass i den norske troppen til Euromeeting. Vi gleder oss til fortsettelsen. (06.03.2006)
Les mer

Zsuzsa Fey

Født: 12.06.76
Yrke: Sivilingeniør datateknikk (full tid +)
Sivilstatus: Samboer med Henning
Adresse: Øvre Toppenhaug 110, 1353 Bærums Verk
Telefon: 41456392(m)

Zsuzsa er fra Romania og er Tyrvings verdensstjerne. Hvert år siden hun kom til Tyrving har hun løpt VM, og har stadig forbedret sine personlige besteresultater. Foreløpig beste resultat kom på mellomdistansen i Japan med 8.plass. Da Zsuzsa kom til Tyrving fra Lidingö gikk hun fra å være 1.etappeløper til å bli ankerkvinne. Nå begynner hun å få et godt lag rundt seg også i Tyrving, så det skal bli spennende å følge damestafetter i årene fremover. (06.03.2006)
Les mer

Ingunn Weltzien

Født: 19.05.86
Sivilstatus: Profesjonell idrettsutøver
Telefon: 67150365(p), 45451784(m)

Etter overtrening i vinter og en trøblete vårsesong, kom Ingunn fryktelig tilbake på NM sprint på Sognsvann og tok årets første NM gull. Hun løp Junior VM som både 17 og 18 åring, men i år ble det ingen plass i den norske troppen. Hva kan da føles bedre enn å gjøre rent bord i NM på høsten, med tre individuelle NM gull av tre mulig. Ingunn vekslet også først i både KM stafett og NM stafett. Høsten har vært en eneste lang opptur, og nå ser det ut til at oppturen fortsetter inn i skisesongen. The sky is the limit... (06.03.2006)