Orientering | Friidrett | Hovedstyret | Barneidrett

Samlinger 05-07

Tredje gangen kan vi vel kalle det en tradisjon, når Tyrving Orientering drar på helgesamling i juni....

Som reisemål 2007 har vi valgt oss ut løpene som Modum OL arrangerer i intrikat fjellterrengTunhovd 9+10. juni. For juniorene er løpene både CraftCup og uttakningsløp til jnrVM (i Australia). For alle oss andre en anledning til å heie på juniorene, ha en trivelig helg i lag, og få med oss en "down-under" o-utfordring; Tunhovd-terrenget er fast testløp-terreng når det er VM i Australia... (13.05.2007)
MER HER om Program, Innkvartering, Påmelding, osb. | Samlinger

Påsken 2007 arrangerer Tyrving påskesamling i Tsjekkia. Samlingen er relevant for VM i 2008 som arrangeres i Tsjekkia, og er åpen for alle. Samlingen vil gå i typisk kontinentalt terreng, og vil være bra o-teknisk trening for alle som ønsker å trene for fremtidige internasjonale konkurranser eller fin avveksling for de som ønsker å trene i nytt og spennende terreng. Mange av de internasjonale mesterskapene vil i de kommende år gå i kontinentalt terreng. Tradisjonen tro vil det også bli lagt vekt på det sosiale på påskesamlingen.

16 påmeldt fra Tyrving, og fortsatt mulig å melde seg på! (22.03.2007)
INFO OM SAMLINGEN, PÅMELDING OG PÅMELDTE

Tyrving v/ Tone JuniorCoach arrangerte o-teknisk oppstartsamling for HD15+ i Sarpsborg 24-25.mars, i det lekreste vårvær. Det ble 4 gode o-økter, m. overnatting på SOLhytta.

AOOK arrangerer samlinger i Østfold 30.mars-1.april (palmesøndag-helgen), klikk for å se innbydelsene for hhv. 13-16 og 17-20 åringer. Påmelding innen 25/3; alle 13-16 sender påmeldingen til Arne U-Coach.

Og her: Noen glupe ord om fornuftig bruk av de første o-ukene.... (21.03.2007)
PROGRAM | DELTAKERE | Resultat samlingsmesterskap

Tyrving har i år 2 samlinger for de som vil bruke påsken til å trene o-teknikk på barmark. Én i Tsjekkia, og denne på nordJylland i perioden 2-7.april 2007. Målgruppen er O-Ung, med el. uten deres VIP/sponsorer: (08.02.2007)
MER HER om Opplegget, Påmelding, Deltakere

For de som ønsker å begynne å trene o-teknikk på barmark allerede i mars eller de som bare ønsker et varmt og behagelig avbrekk mot slutten av en lang og mørk vinter, så blir det barmarkssamling i Madrid, Spania i uke 10. Tyrving inviterer til o-teknisk samling i regi av Per Stärner. Alle som har benyttet oppleggene til Per Stärner tidligere vet at det innebærer bra overnatting, gode kart med ferdigtrykte løyper og et fantastisk o-teknisk opplegg. (07.01.2007)
Mer info om Spaniasamlingen

10.-12. november 2006

Tyrving inviterer til oppstartsamling på Beitostølen 10.-12. november 2006. Samlingen blir med ski på beina og er åpen for alle klubbens medlemmer og inviterte løpere. På samlingen blir neste års sesongopplegg lagt frem, og det vil bli snakket en del om treningsplanlegging og trening i den grunntreningsperioden vi nå går inn i. (27.10.2006)
Les mer

Fjorårets Gålå-tur var en suksess vi gjerne vil gjenta! Vi har i år valgt oss ut Pinseløpene på Hedmarken som mål, og får med oss en stor bøling Tyrving-ungdommer, juniorer og VIP (= very interested parents) til Elverum 2-5. juni.

For senior-eliten inngår pinseløpene i CraftCup, og for alle oss andre er det en gyllen anledning til å løpe flatt og fort på furumo, som vi har lite av i Oslo-Akershus. Og like viktig denne helgen: Trivelig samvær med klubb-venner!
  • Pr. 24/5 er 60+ Tyrving-løpere påmeldt til Elverums-løpene, av disse vil på det meste 50 (+ 9 gjester) ha base campElverum Camping, se kjøreanvisning. Hyttene er fylt til randen lørdag-mandag, nå har vi bare sofa (eller telt) å tilby evnt. etternølere....
  • Startlistene er nå på nett. Evnt. etteranmelding til løpene via EntryOnline må skje innen midnatt 1/6 (NB: separat påmelding til hvert løp).
(01.06.2006)
SISTE NYTT om Hyttefordeling, Program, osb.

Tradisjonen for påskesamlingen i Tyrving strekker seg nesten ti år tilbake. Siden den første samlingen i 1997 har påskesamlingene med kun et unntak, funnet sted i Sverige. I Sverige finner også påskesamlingen sted i 2006, nærmere bestemt Åhus og de vakre kystterrengene til Pan-Kristianstad.

I 2006 håper vi på rekordoppslutning, og har like godt leid hele strandvillaen i Åhus. De fleste juniorene og seniorene kommer til å være med, men vi håper også mange ungdommer er interessert i å bli med på årets store Tyrving-samling. Det vil bli deltakelse i 7manna/ 4damers (en av sveriges største stafetter) og i påskeløpene i Kristianstad/ Brösarp (EM testløp for seniorene). Det kommer rett og slett til å bli for bra til å kunne gå glipp av!

Det er pr. i dag helt bart på seks kart langs kysten syd for Åhus. Snøen smelter også fort i de øvrige terrengene og i terrenget for 7manna, og det vil sannsynligvis være bart til Tyrving reiser nedover lørdag 8.april. Det er fortsatt mulig å melde seg på påskesamlingen! (31.03.2006)
Les mer

Det er for mye snø både her og der :

... i Sverige, der det meste før påske er avlyst. Dermed er det ikke noe poeng å dra over Kjølen helgen 31.mars til 2.april, og Tyrvings TIOmila-samling avlyses.

... i Fredrikstad-området, der AOOK-samlingene for ungdom og junior samme helg som TIOmila-samlingen (31/3-2/4) nå er avlyst; i stedet inviterer kretsen til dagssamling lørdag 1/4 på Idrettshøgskolen. Også FSK's løp Nattsvermeren 31/3 og Blåveissprinten 1/4 er utsatt - til neste år.

... i Halden, der de nå har avlyst Norwegian spring, som skulle gått 'palmehelgen' 8-9.april. Bare én gang tidligere er Vårspretten avlyst - i 1977. (23.03.2006)
Mer om snøen i Østfold, Danmark og Skåne

Da er det bare en uke igjen til Nord Jysk og bare fem dager igjen til avreise. Oppmøte på ColorLine-kaia i Oslo kl.18.00 torsdag 9.mars. Lugarlister og romfordeling for Rebild Vandrerhjem er nå lagt ut under info om Nord Jysk. Alle kjører om bord i den bilen som stemmer med den lugaren man skal sove i.

Husk å ta med sengetøy, varmt tøy (for det er kaldt i Danmark i mars), o-sko eller terrengsko med pigger, kompass og Emit-brikke.

Det er fortsatt en ledig plass til Nord Jysk og på samling. Hvis noen er interessert i å kjøpe seg en plass i siste time, kan de melde seg på som for ordinær påmelding. (04.03.2006)
Info Nord Jysk

Den første barmakssamlingen i sesongoppkjøringen til o-sesongen 2006 blir 17.-26.februar. Det vil si uke 8, og altså i vinterferien for Bærumskolene. Samlingen vil finne sted i Skåne, nærmere bestemt Åhus syd-øst for Kristianstad. Der er sjansene for snø minimale, og det er spennende og o-teknisk utfordrende terreng. Men en samling så tidlig på vinteren innebærer også at det må legges opp til mengdetrening, i tråd med den grunntreningsperioden samlingen finner sted i. Samlingen blir også relevant for 7manna og EM testløpene som finner sted i Skåne i slutten av påsken.

Påmeldingsfrist tirsdag 17.januar! (16.01.2006)
Les mer

31.mars til 2.april vil det bli TIOmila samling i relevant terreng syd-øst for Örebro. Under samlingen vil det bli deltakelse i Svartnatta (nattstafett, 2 etapper) og Kolmårdskavlen (5 etapper), og disse stafettene vil også bli benyttes som uttaksløp til TIOmila. Samlingen vil kun være en helgesamling, og UK håper derfor så mange som mulig av de som er aktuelle for natterapper på TIOmila blir med. Hvis det er en samling TIO-aktuelle løpere bør prioritere i år så er det denne! (15.12.2005)
Les mer

22.-26.mars vil det bli lagt opp til en egen samling for juniorene. Samlingen vil først og fremst være relevant for Junior VM, som finner sted i Litauen i begynnelsen av juli, og da forhåpentligvis også relevant for testløpene til Junior VM som finner sted på Hønefoss.

Overnatting vil bli nord på Sjælland, og treningene i de Sjællandske skove. Som trening vil det også bli innlagt deltakelse i enkelte av løpene på SpringCup, men da med forkortede baner og med fokus på at det er trening og ikke konkurranse. (15.12.2005)
Les mer

Kommende uke blir det flere muligheter til å trene frem mot NOM testløpene på Kongsberg 14.-16.mai. Det blir dagssamlinger torsdag 5.mai, lørdag 7.mai og søndag 8.mai. Det kan også være greit å få med seg prologen på Maxim-Cup onsdag 4.mai for å trene på kart etter sprintnormen. (14.12.2005)
Les mer om dagssamlingene...

50 Tyrvinger (derav 26 under 23 år) dro til seters for .... en helg med o-løp, trening og sosialt samvær - på Gålå i Gudbrandsdalen 10-12.juni.

For juniorene var o-løpene CraftCup og testløp til jnr.VM. For ungdommene en gyllen anledning til å trene orientering i skråli og myr, som de får på Hovedløpet. Og for fellesskapet inkl. VIP (very interested parents) var juni i fjellheimen en opplevelse i seg selv, med felles aktiviteter i alt fra kald sol&sommer lørdag til surt regnvær på søndagen.

Alle resultater m.m. fra O-løpene her. (13.06.2005)
Klikk her for å se program, hyttefordeling m.v.

terrenget
Påskesamlingen 2005 legges til Danmark, Sverige og Polen. Det blir tre alternative samlingsopplegg, så det er bare å velge ut ifra hva som passer og hva man ønsker å delta på. Både nåværende og tidligere Tyrving medlemmer er velkommen til å være med på klubbens påskesamling. Påmelding så fort som mulig og senest mandag 7.februar til Sportskomiteen eller Morten Christophersen. (02.02.2005)
Les mer om Tyrvings påskesamling 2005...

Allerede i uke 2 (8.-15.januar) begynner oppkjøringen mot sesongen 2005, med samling i Silkeborg (Danmark). Samlingen blir relevant for VM i 2006, som finner sted nettopp i Silkeborg. De o-tekniske øktene vil ha høy kvalitet (med skjermer og/eller EKT på de fleste øktene), og det vil bli tilrettelagt for mye trening ettersom samlingen finner sted så tidlig på vinteren. Samlingen er åpen for alle klubbens medlemmer, ikke bare eliteløperne, men treningene vil bli tilrettelagt for eliten. (22.10.2004)
Les mer om Tyrvings elitesamling


!