Orientering | Friidrett | Hovedstyret | Barneidrett

TIOmila samling 31.mars til 2.april 2006


31.mars til 2.april vil det bli TIOmila samling i relevant terreng syd-øst for Örebro. Under samlingen vil det bli deltakelse i Svartnatta (nattstafett, 2 etapper) og Kolmårdskavlen (5 etapper), og disse stafettene vil også bli benyttes som uttaksløp til TIOmila. Samlingen vil kun være en helgesamling, og UK håper derfor så mange som mulig av de som er aktuelle for natterapper på TIOmila blir med. Hvis det er en samling TIO-aktuelle løpere bør prioritere i år så er det denne!


Overnatting:
Det vil bli overnatting i tre leiligheter nær Hallsberg, der TIOmila vil finnes sted i 2006. Overnattingen ligger sentralt i forhold til de treningene vi skal gjennomføre på lørdag, men noe lenger fra Svartnatta og Kolmårdskavlen.

Transport:
Det vil bli organisert transport i personbiler. De som stiller med bil får kjøregodtgjørelse etter klubbens satser (kr 2 pr.km).


Mat:
Mat dekkes av hver enkelt, men i all hovedsak vil de faste måltidene og tørrmat (brød og pålegg) bli kjøpt inn felles. Maxim forsyner oss med sportsdrikk. Alle må ta med penger til mat, så samler vi inn det som er nødvendig for å kjøpe inn felles mat. For å få en rettferdig fordeling av matkostnader mellom kjønnene vil gutter betale for "3 porsjoner" pr. dag mens jenter vil betale for "2 porsjoner" pr. dag.

Trening:
Arrangøren av TIOmila 2006 har en rekke treningsopplegg, og vi vil benytte to av disse oppleggene på lørdag. På fredag vil de blir deltakelse i Svartnatta (2 etapper pr. lag, kun natt) og søndag vil det bli deltakelse i Kolmårdskavlen (5 etapper pr. lag, kun dag). Se utkast til treningsprogram under.

Tidsplan:

Fredag 31.mars:
kl.12.00 Avreise fra Sandvika
kl.17.00 Middag
kl.19.00 Ankomst TC for Svartnatta
kl.21.00 Start Svartnatta 2006
Lørdag 1.april:
kl.12.00 O-teknikk (TIOmila relevant)
kl.20.00 O-teknikk, natt (TIOmila relevant)
Søndag 2.april:
kl.10.00 Kolmårdskavlen
kl.14.00 Hjemreise
kl.20.00 Ankomst SandvikaEgenandel:
Det er satt opp en egenandel for de som reiser med klubbens opplegg, som det forventes at de fleste gjør. For de som reiser på egenhånd er det imidlertid en egenandel som ikke dekker reise til og fra samlingen, men denne egenandelen er først og fremst beregnet på de som kommer fra andre steder enn Bærum. Det gis i utgangspunktet ingen reduksjon i egenandelen for å være med på færre dager av samlingen, da Tyrving sparer minimalt med penger på dette og vi ønsker å oppfordre til å være med på klubbens opplegg.

Egenandelene er ment å dekke transport, overnatting og trening. Mat er ikke inkludert i egenandelen, så ta med penger til mat så vil mat stort sett blir kjøpt inn felles. De som stiller med bil vil få kjøregodtgjørelse med kr 2 pr.km, mot å levere kjøreregning til klubben i etterkant av samlingen. Kjøregodtgjørelsen vil som utgangspunkt ikke kunne motregnes i egenandelen. Konkurranser som det nå betales for på stedet eller som Tyrving får tilsendt regning for i etterkant er heller ikke inkludert i egenandelen, og vil måtte betales kontant eller bli belastet løpskontoen.

Ordinær egenandel kr 1400,-
Egenandel u/reise kr 900,-Ta med:
Hodelykt m/lader, sengetøy, nok treningstøy, varmt tøy, o-sko, joggesko/terrengsko, kompass, EKT- og SI-brikke, treningsdagbok, skrivesaker inkl. rød penn, Maxim drikkebelte m/Maxim drikkeflaske og penger.

Påmelding til Påmelding til Morten Christophersen.

Her kan du se hvem som er påmeldt.

(15.12.2005)


!