Orientering | Friidrett | Hovedstyret | Barneidrett

Nord Jysk 2006


Da er det bare en uke igjen til Nord Jysk og bare fem dager igjen til avreise. Oppmøte på ColorLine-kaia i Oslo kl.18.00 torsdag 9.mars. Lugarlister og romfordeling for Rebild Vandrerhjem er nå lagt ut under info om Nord Jysk. Alle kjører om bord i den bilen som stemmer med den lugaren man skal sove i.

Husk å ta med sengetøy, varmt tøy (for det er kaldt i Danmark i mars), o-sko eller terrengsko med pigger, kompass og Emit-brikke.

Det er fortsatt en ledig plass til Nord Jysk og på samling. Hvis noen er interessert i å kjøpe seg en plass i siste time, kan de melde seg på som for ordinær påmelding.

Nord Jysk 2dagers har de siste årene fått stor oppslutning med stor deltakelse fra norske klubber. I 2006 tar også Tyrving turen til Nord Jylland for å løpe 2dagers løp, og legger i forbindelse med dette opp til samling. Det vil bli to samlingsalternativer. Det første vil være en kort variant, som innebærer en treningsdag i forkant av Nord Jysk 2dagers, en trening etter løpet på lørdagen og selvfølgelig deltakelse i de to løpene. Den andre varianten blir en forlenget samling, som vil fortsette uken etter løpene. Det vil da bli en rekke relevante treninger for VM som i 2006 finner sted i Danmark.

Transport:
Det vil bli organisert transport i personbiler, men for reisen t/r Danmark vil vi selvfølgelig benytte båt. De som stiller med bil får kjøregodtgjørelse etter klubbens satser (kr 2 pr.km).

Avreise alternativ 1:

Torsdag 9.mars:
kl.18.00 Oppmøte ColorLine-kaia i Oslo
kl.19.30 Båten setter kursen for Hirtshals
kl.20.15 Middag (buffet)


Avreise alternativ 2:

Fredag 10.mars:
kl.18.00 Oppmøte ColorLine-kaia i Oslo
kl.19.30 Båten setter kursen for Hirtshals
kl.20.15 Middag (buffet)


Hjemreise alternativ 1:

Søndag 12.mars:
kl.15.15 Avreise med båt fra Fredrikshavn
kl.21.30 Ankomst Larvik
kl.23.00 Ankomst Sandvika


Hjemreise alternativ 2:

Lørdag 18.mars:
kl.10.00 Avreise med båt fra Hirtshals
kl.18.30 Ankomst OsloMat:
Mat dekkes av hver enkelt, men i all hovedsak vil de faste måltidene og tørrmat (brød og pålegg) bli kjøpt inn felles. Maxim forsyner oss med sportsdrikk. Alle må ta med penger til mat, så samler vi inn det som er nødvendig for å kjøpe inn felles mat. For å få en rettferdig fordeling av matkostnader mellom kjønnene vil gutter betale for "3 porsjoner" pr. dag mens jenter vil betale for "2 porsjoner" pr. dag.

Overnatting:
Det vil bli overnatting på Rebild Vandrerhjem i Skørping. Skørping er en koselig liten dansk by som ligger nord i Rold Skov. Rold Skov er en av danmarks største skove (det betyr altså skoger på dansk), og det vil si at det blir kort avstand til kart. Enkelte kart ligger også i løpeavstand fra overnattingen. Vandrerhjemmet har rom av ulike størrelser, og det vil bli morgenmad inkludert i egenandelen.

Lugarfordeling

Lugar 1 Arne Ida Don -ledig-/Åsa
Lugar 2 Eva Atle Marius Torkil
Lugar 3 Kaare Vegard Gunnar Mats Olav
Lugar 4 Torbjørn Åsa/Thomas Morten -ledig-/Audun


Romfordeling

Rom 1 Arne Don Atle Eva
Rom 2 Gunnar Torkil Marius Mats Olav
Rom 3 Kaare Vegard Jamma
Rom 4 Torbjørn Åsa Morten Ida


Trening:
Treningene vil hovedsakelig bli lagt opp av Tyrving, og i de områdene vi får skovtillatelser (vilkår for å få arrangere o-tekniske treninger i danske skoger). Se utkast til treningsprogram under.

Treningsprogram del 1:

dag 1.økt 2.økt
fredag O-teknikk Rold Skov, Nørreskov Nord O-teknikk Rold Skov, Nørreskov Nord
lørdag Nord Jysk 2dagers O-teknikk Rold Skov, Vælderskov Store Oksø
søndag Nord Jysk 2dagers


Treningsprogram del 2:

mandag Rolig langtur i terrenget Alternativ trening/styrke
tirsdag O-teknikk Rold Jægersborg O-teknikk Rold Jægersborg
onsdag Rolig langtur i terrenget O-teknikk Rold Skov, Nørreskov Syd
torsdag O-teknikk Rebild Bakker Vælderskov Alternativ trening/styrke
fredag Samlingsmesterskap i Silkeborg O-teknikk i SilkeborgEgenandel:
Det er satt opp en egenandel for de som reiser med klubbens opplegg, som det forventes at de fleste gjør. For de som reiser på egenhånd er det imidlertid en egenandel som ikke dekker reise til og fra samlingen, men denne egenandelen er først og fremst beregnet på de som kommer fra andre steder enn Bærum. Det gis i utgangspunktet ingen reduksjon i egenandelen for å være med på færre dager av samlingen, da Tyrving sparer minimalt med penger på dette og vi ønsker å oppfordre til å være med på klubbens opplegg.

Egenandelene er ment å dekke transport, overnatting og trening. Mat er ikke inkludert i egenandelen, så ta med penger til mat så vil mat stort sett blir kjøpt inn felles. De som stiller med bil vil få kjøregodtgjørelse med kr 2 pr.km, mot å levere kjøreregning til klubben i etterkant av samlingen. Kjøregodtgjørelsen vil som utgangspunkt ikke kunne motregnes i egenandelen. Konkurranser som det nå betales for på stedet eller som Tyrving får tilsendt regning for i etterkant er heller ikke inkludert i egenandelen, og vil måtte betales kontant eller bli belastet løpskontoen.

Kort samling (9.-12.mars):
Ordinær egenandel kr 1400,-
Egenandel u/reise kr 900,-
Egenandel VM gruppa kr 900,-/kr 400,-
Lang samling (9.-18.mars):
Ordinær egenandel kr 2900,-
Egenandel u/reise kr 2400,-
Egenandel VM gruppa kr 1900,-/kr 1400,-


Ta med:
Hodelykt m/lader, sengetøy, nok treningstøy, varmt tøy, o-sko, joggesko/terrengsko, kompass, EKT- og SI-brikke, treningsdagbok, skrivesaker inkl. rød penn, Maxim drikkebelte m/Maxim drikkeflaske og penger.

Påmelding til Påmelding til Morten Christophersen.

Her kan du se hvem som er påmeldt.

Foreløpig påmeldingsfrist: 10.januar!!!

(04.03.2006)


!