Orientering | Friidrett | Hovedstyret | Barneidrett

Juniorsamling Sjælland 2006


22.-26.mars vil det bli lagt opp til en egen samling for juniorene. Samlingen vil først og fremst være relevant for Junior VM, som finner sted i Litauen i begynnelsen av juli, og da forhåpentligvis også relevant for testløpene til Junior VM som finner sted på Hønefoss.

Overnatting vil bli nord på Sjælland, og treningene i de Sjællandske skove. Som trening vil det også bli innlagt deltakelse i enkelte av løpene på SpringCup, men da med forkortede baner og med fokus på at det er trening og ikke konkurranse.

Transport:
Det vil bli organisert transport i personbiler, men for reisen t/r Danmark vil vi selvfølgelig benytte båt. Båtreisen vil bli t/r Oslo-København, og hjemreisen blir sammen med Tyrvings SpringCup tropp. De som stiller med bil får kjøregodtgjørelse etter klubbens satser (kr 2 pr.km).

Avreise:

Onsdag 22.mars:
kl.16.00 Oppmøte DFDS kaia i Oslo
kl.17.00 Båten setter kursen for København
kl.18.00 Middag (buffet)


Hjemreise:

Søndag 26.mars:
kl.17.00 Avreise København
kl.18.00 Middag (buffet)
Mandag 27.mars:
kl.09.15 Ankomst Oslo


Mat:
Mat dekkes av hver enkelt, men i all hovedsak vil de faste måltidene og tørrmat (brød og pålegg) bli kjøpt inn felles. Maxim forsyner oss med sportsdrikk. Alle må ta med penger til mat, så samler vi inn det som er nødvendig for å kjøpe inn felles mat. For å få en rettferdig fordeling av matkostnader mellom kjønnene vil gutter betale for "3 porsjoner" pr. dag mens jenter vil betale for "2 porsjoner" pr. dag.


Overnatting:
Overnatting vil bli i et feriehus i Tisvildelund, som ligger på nordkysten av Sjælland. Huset har fire soverom med plass til to på hvert rom, og en sovealkove i stuen. I tillegg er det senger for to i stuen. Stuen har TV, sittegruppe og spisestue. Kjøkkenet har alle fasiliteter, og huset har tre bad. I tillegg har huset en stor terrasse, stor tomt, sauna, boblebad og svømmebasseng. Perfekt for en luksuriøs juniorsamling – det er deilig å være norsk i Danmark!

Trening:
De o-tekniske treningene vil bli lagt opp av juniortrenerne, i de områdene vi får tillatelse til å trene (dvs. der vi får skovtillatelser av skogeierne). Treningene vil bli lagt så relevant som mulig for Junior VM 2006 i Litauen, og i samråd med Kenneth Buch (trener juniorlandslaget). Vi vil ta del i to av løpene under SpringCup, da dette er relevant trening. Som utgangspunkt melder vi oss imidlertid på i korte løyper på lørdagens normaldistanse, av hensyn til det øvrige samlingsprogrammet. Se utkast til treningsprogram under.

Treningsprogram:

torsdag kl.10: O-teknisk trening (Gribskov Nord) kl.16: O-teknisk trening (Gribskov Mårum)
fredag kl.11: O-teknisk trening (Danstrup-Krogenberg Hegn) kl.17: O-teknisk trening (Aggebo-Græstad Hegn)
lørdag SpringCup (kort løype) Alternativ trening/styrke
søndag SpringCup stafettEgenandel:
Det er satt opp en egenandel for de som reiser med klubbens opplegg, som det forventes at de fleste gjør. For de som reiser på egenhånd er det imidlertid en egenandel som ikke dekker reise til og fra samlingen, men denne egenandelen er først og fremst beregnet på de som kommer fra andre steder enn Bærum. Det gis i utgangspunktet ingen reduksjon i egenandelen for å være med på færre dager av samlingen, da Tyrving sparer minimalt med penger på dette og vi ønsker å oppfordre til å være med på klubbens opplegg.

Egenandelene er ment å dekke transport, overnatting og trening. Mat er ikke inkludert i egenandelen, så ta med penger til mat så vil mat stort sett blir kjøpt inn felles. De som stiller med bil vil få kjøregodtgjørelse med kr 2 pr.km, mot å levere kjøreregning til klubben i etterkant av samlingen. Kjøregodtgjørelsen vil som utgangspunkt ikke kunne motregnes i egenandelen. Konkurranser som det nå betales for på stedet eller som Tyrving får tilsendt regning for i etterkant er heller ikke inkludert i egenandelen, og vil måtte betales kontant eller bli belastet løpskontoen.

Ordinær egenandel kr 1900,-
Egenandel u/reise kr 1400,-
Egenandel juniorer med eliteavtale og trenere kr 900,-


Ta med:
Hodelykt m/lader, sengetøy, nok treningstøy, varmt tøy, o-sko, joggesko/terrengsko, kompass, EKT- og SI-brikke, treningsdagbok, skrivesaker inkl. rød penn, Maxim drikkebelte m/Maxim drikkeflaske og penger.

Påmelding til Påmelding til Morten Christophersen.

Påmeldingsfrist 7.februar!

Her kan du se hvem som er påmeldt.

(15.12.2005)


!