Orientering | Friidrett | Hovedstyret | Barneidrett

Barmarkssamling i Spania 2007


For de som ønsker å begynne å trene o-teknikk på barmark allerede i mars eller de som bare ønsker et varmt og behagelig avbrekk mot slutten av en lang og mørk vinter, så blir det barmarkssamling i Madrid, Spania i uke 10. Tyrving inviterer til o-teknisk samling i regi av Per Stärner. Alle som har benyttet oppleggene til Per Stärner tidligere vet at det innebærer bra overnatting, gode kart med ferdigtrykte løyper og et fantastisk o-teknisk opplegg.

I år blir det lengre vinter. Det vil si at Tyrving arrangerer to skisamlinger, og legger opp til skisesong helt frem til uke 10 (eller helt frem til påske for noen). Men i uke 10 er det altså klart for årets første o-tekniske samling. Den finner sted i Madrid i Spania, og under finner du den informasjonen du trenger…
Tid:
Tidspunktet blir uke 10. Det vil si søndag 4. mars til mandag 12. mars. Når løpere ankommer samlingen avhenger imidlertid av når det er mulig å skaffe rimelige flybilletter (se under reise).

Sted:
Samlingen finner sted i Spania i underkant av en time vest for Madrid, på et mindre sted som heter Peguerinos. Det er en drøy time å kjøre fra flyplassen i Madrid. Hele samlingen vil være på samme sted, med enkelte dagsutflukter.

Overnatting:
I 4-5 sengs hytter på Camping Valle en Medio i Peguerinos. Overnattingen ligger bare noen minutter unna WRE løpene Martin Kronlund Trophy, og i løpeavstand til fire kart og åtte treninger.
Reise:
Transport under samlingen vil foregå i leiebiler. Reise til og fra Spania må ordnes av den enkelte. Det finnes svært billige billetter med Ryainair flere dager i uken.

Trening:
Det blir lagt opp til rolige tilvenningsøkter i starten av uken, for å komme inn på kart og for at beina skal venne seg til å løpe i skogen igjen. Hovedfokus på samlingen blir på o-teknikk. Det blir mulig å trene to o-tekniske økter hver dag. I første halvdel av uken blir det en dagsutflukt til Valladolid eller San Martin, for å variere terrenget litt. Torsdag blir det trening med Sport Ident på Peguerinos, og samlingen avsluttes med WRE konkurransene Martin Kronlund Trophy 10.-11.mars.

Egenandel:
Utgangspunktet er at Tyrving ikke dekker noe av samlingen, med mindre man har avtale om det. Det innebærer kostander på rundt 300 kr pr. døgn, med tillegg av mat og flyreise.
Påmelding:
Påmelding til , Morten Christophersen så fort som mulig.

Påmeldte:
1. Audun Weltzien (4.-9.)
2. Jessica Halliday (5.-12.)
3. Sverre Haug Lindseth (5.-12.)
4. Jarl Magnus Berge (5.-12.)
5. Daniel Holm (5.-12.)
6. Karine Darre Hirsch (5.-12.)
7. Tessa Hill (7.-12.)
8. Ole Underthun Johansen (7.-14.)

(07.01.2007)

   
   
   

!