Orientering | Friidrett | Hovedstyret | Barneidrett

Barmarkssamling vinterferien (uke 8) 2006


Den første barmakssamlingen i sesongoppkjøringen til o-sesongen 2006 blir 17.-26.februar. Det vil si uke 8, og altså i vinterferien for Bærumskolene. Samlingen vil finne sted i Skåne, nærmere bestemt Åhus syd-øst for Kristianstad. Der er sjansene for snø minimale, og det er spennende og o-teknisk utfordrende terreng. Men en samling så tidlig på vinteren innebærer også at det må legges opp til mengdetrening, i tråd med den grunntreningsperioden samlingen finner sted i. Samlingen blir også relevant for 7manna og EM testløpene som finner sted i Skåne i slutten av påsken.

Påmeldingsfrist tirsdag 17.januar!


Transport:
Det vil bli organisert transport i personbiler, men for reisen t/r Skåne vil vi benytte båt. Dette for å minske reisebelastningen, og fordi det ikke innebærer økte egenandeler. Båtreisen vil bli t/r Oslo-Helsingborg. De som stiller med bil får kjøregodtgjørelse etter klubbens satser (kr 2 pr. km).

Det vil bli to forskjellige utreisealternativer (se under), som åpner for fleksible løsninger for de som ikke har anledning til å reise ned den første helgen i vinterferien. Det legges kun opp til en hjemreise (se under). Både for utreise og hjemreise er det mulig med individuelt tilpassede løsninger, men si i så fall fra om dette ved påmelding.

Avreise alternativ 1:

Fredag 17.feb:
kl.16.00 Oppmøte DFDS kaia i Oslo
kl.17.00 Båten setter kursen for Helsingborg
kl.20.15 Middag (buffet)


Avreise alternativ 2:

Mandag 20.feb:
kl.16.00 Oppmøte DFDS kaia i Oslo
kl.17.00 Båten setter kursen for Helsingborg
kl.18.00 Middag (buffet)


Hjemreise:

Søndag 26.feb:
kl.18.45 Avreise med båt fra Helsingborg
kl.20.15 Middag (buffet)
Mandag 27.feb:
kl.09.00 Ankomst OsloMat:
Mat dekkes av hver enkelt, men i all hovedsak vil de faste måltidene og tørrmat (brød og pålegg) bli kjøpt inn felles. Maxim forsyner oss med sportsdrikk. Alle må ta med penger til mat, så samler vi inn det som er nødvendig for å kjøpe inn felles mat. For å få en rettferdig fordeling av matkostnader mellom kjønnene vil gutter betale for "3 porsjoner" pr. dag mens jenter vil betale for "2 porsjoner" pr. dag. Regnskap for mat vil bli utarbeidet mot slutten av samlingen, og vi håper alle som skylder penger for mat når samlingen er over vil betale det så snart som mulig til de som har lagt ut penger.


Overnatting:
Det vil bli overnatting i Strandvillaen i Åhus (se bilde). De som var med på påskesamlingen i 2005 husker sikkert den flotte villaen vi bodde i da, og vi vil overnatte samme sted på denne samlingen. Huset har mange soverom i forskjellige størrelser, mange bad og toaletter, et stort oppholdsrom og et nesten like stort kjøkken. Huset har det som trengs av fasiliteter. Huset ligger idyllisk til bare 100m fra stranden, og sentralt i forhold til Åhus sentrum med matbutikker og alt annet det måtte være behov for på en ukes samling. Huset ligger også på det nordligste kartet i Åhus, og i kort kjøreavstand til de andre kartene.


Trening:
Pan-Kristianstad tilbyr ferdige treningspakker og poster i skogen. Tyrving vil benytte seg av dette opplegget, og i tillegg delta på en del treninger og konkurranser under samlingen. Halden arrangerer blant annet Høyås Day & Night Cup, mens Pan-Kristianstad arrangerer en egen vintercup og vi vil også delta på intervalltrening med Pan-Kristianstad på tirsdag (i tråd med Tyrvings tradisjon med tirsdagsintervaller). Det vil også bli arrangert enkelte egne treninger uten poster, og det vil bli lagt opp til langturer på kart, alternativ trening og styrketrening. Treningsprogrammet er lagt opp med tanke på at samlingen er midt i grunntreningsperioden, og det vil derfor bli lagt vekt på mengdetrening. Se utkast til treningsprogram under.

Treningsprogram:

dag 1.økt 2.økt
lørdag O-teknikk Hässleholm Høyås Day & Night Cup (natt)
søndag Høyås Day & Night Cup Restitusjonstrening
mandag Rolig langtur i terrenget Alternativ trening/styrke
tirsdag O-teknikk (EM test.-relevant) Intervalltrening med Pan Kristianstad
onsdag O-teknikk Onsdagstrening (langtur m/lykt)
torsdag Rolig langtur i terrenget Alternativ trening/styrke
fredag Restitusjonstrening Fellesstart, Pan Kristianstad (natt)
lørdag O-teknikk (EM test.-relevant) O-teknikk (natt)
søndag Vintercup (Ilnestorp), fellesstart m/gafflingInfo vedr. treningen:
Alle trenger ikke å trene to økter om dagen. Det anbefales at det legges inn tilstrekkelig hvile eller restitusjonsøkter sånn at man ikke øker treningsmengden med for mye i forhold til det man er vant til.

Det blir mulighet for restitusjonsøkter på sykkel eller rulleski. Vi vil også ha tilgang til styrketreningsrom, spa, svømmebasseng og massører.

Egenandel:
Det er satt opp en egenandel for de som reiser med klubbens opplegg, som det forventes at de fleste gjør. For de som reiser på egenhånd er det imidlertid en egenandel som ikke dekker reise til og fra samlingen, men denne egenandelen er først og fremst beregnet på de som kommer fra andre steder enn Bærum. Det gis i utgangspunktet ingen reduksjon i egenandelen for å være med på færre dager av samlingen, da Tyrving sparer minimalt med penger på dette og vi ønsker å oppfordre til å være med på klubbens opplegg.

Egenandelene er ment å dekke transport, overnatting og trening. Mat er ikke inkludert i egenandelen, så ta med penger til mat så vil mat stort sett blir kjøpt inn felles. De som stiller med bil vil få kjøregodtgjørelse med kr 3 pr. km, mot å levere kjøreregning til klubben i etterkant av samlingen. Kjøregodtgjørelsen vil som utgangspunkt ikke kunne motregnes i egenandelen. Konkurranser som det nå betales for på stedet eller som Tyrving får tilsendt regning for i etterkant er heller ikke inkludert i egenandelen, og vil måtte betales kontant eller bli belastet løpskontoen.

Ordinær egenandel kr 2900,-
Egenandel u/reise kr 1900,-
Egenandel VM gruppa kr 1900,-/kr 900,-


Egenandelen betales til IL Tyrving på konto 9235.17.25828 innen 31.januar. Påmeldingsfristen er tirsdag 17.januar.


Ta med:
Hodelykt m/lader, sengetøy, nok treningstøy, varmt tøy, noe varmt til å ha på beina inne (tøfler, innesko etc.), o-sko, joggesko/terrengsko, kompass, EKT- og SI-brikke, treningsdagbok, skrivesaker inkl. rød penn, Maxim drikkebelte m/Maxim drikkeflaske og penger.

Påmelding til Morten Christophersen.

Her kan du se hvem som er påmeldt.

(16.01.2006)


!