Orientering | Friidrett | Hovedstyret | Barneidrett

Påskesamling O-Ung / VIP i Danmark


Tyrving har i år 2 samlinger for de som vil bruke påsken til å trene o-teknikk på barmark. Én i Tsjekkia, og denne på nordJylland i perioden 2-7.april 2007. Målgruppen er O-Ung, med el. uten deres VIP/sponsorer:

Mer om opplegget, påmelding, deltakere etc.:

  • BaseCamp: Feriehus med 2-sengs rom og selvhushold i Danland Øster Hurup på Jyllands østkyst sørøst for Aalborg. Ut fra gallup-responsen har jeg reservert plass til 12, men vi kan nok ordne noe ekstra hvis det blir enda bedre oppslutning. Mellom øktene: Feriesenteret har eget badeland m.m., og Aalborg er ikke langt unna. Og vi blir ikke alene, bl.a. er Fossums ungdommer booket inn samme sted fra tirsdag.
  • 2-3 dager trening (mandag-onsdag). Fokus på "basics" - innarbeiding av kart/terreng-forståelse. Påskeløb-arrangøren har satt ut treningsopplegg i 4 ulike terreng, som vi vil benytte oss av (for å få adgang til skovene; i Danmark må du ha tillatelse fra grunneier for å løpe utenfor stiene). Vi planlegger å trene 1 ettermiddagsøkt mandag, og 2 økter hver på tirsdag + onsdag. (Start/ankomst mandag 2/4 er satt fordi det i "palme-helgen" 30/3-1/4 er kretssamling i Østfold, og de ivrigste bør også få med seg denne.)
  • 3 dagers Påskeløb (torsdag-lørdag). Fine terreng - det første løpet i en granplantage vest for Aars, de 2 neste i mer kuperte Rold skov.


PÅMELDING til Arne UCoachinnen 27/2 (evnt. etteranmelding seinest 10. mars). Dette pga. arrangørens påmeldingsstopp 12/3 (eller ved skovtillatelsens tak på 2.000 deltakere). Oppgi hvilken klasse du vil løpe, og ditt EMIT brikkenr.

REISE og PRIS: Vi tar båten til Danmark om kvelden søndag 1/4, retur i løpet av lørdag 7/4. Ungdommer betaler kun for egen båtbillett. "Husleien" beløper seg til 200 pr.pers pr.døgn. Tyrving dekker 50% av husleien (dvs.100 kr/dgn), treningskart og startkontingent for de som er O-Ung.

PS: Du kan evnt. være med på deler av påskesamlingen.

Deltakere: I+A Tiltnes / K+D+Lars Skantze / E+A+Marius Søvik / LE+A+Gustav+Astrid Fiskum (ma-to) + GunnarF (ma-lø) / Vegard Bx (to-lø) / Randi N + Alf P (to-lø).

Det er 'sgu dejlig å være dorsk - i Danmark !

(08.02.2007)

   

Kommentarliste

Det finnes ingen kommentarer

!