Orientering | Friidrett | Hovedstyret | Barneidrett

Påskesamling 2006


Tradisjonen for påskesamlingen i Tyrving strekker seg nesten ti år tilbake. Siden den første samlingen i 1997 har påskesamlingene med kun et unntak, funnet sted i Sverige. I Sverige finner også påskesamlingen sted i 2006, nærmere bestemt Åhus og de vakre kystterrengene til Pan-Kristianstad.

I 2006 håper vi på rekordoppslutning, og har like godt leid hele strandvillaen i Åhus. De fleste juniorene og seniorene kommer til å være med, men vi håper også mange ungdommer er interessert i å bli med på årets store Tyrving-samling. Det vil bli deltakelse i 7manna/ 4damers (en av sveriges største stafetter) og i påskeløpene i Kristianstad/ Brösarp (EM testløp for seniorene). Det kommer rett og slett til å bli for bra til å kunne gå glipp av!

Det er pr. i dag helt bart på seks kart langs kysten syd for Åhus. Snøen smelter også fort i de øvrige terrengene og i terrenget for 7manna, og det vil sannsynligvis være bart til Tyrving reiser nedover lørdag 8.april. Det er fortsatt mulig å melde seg på påskesamlingen!

Transport:
Det vil bli organisert transport i personbiler. Utreisen vil skje med personbilder direkte fra Norwegian Spring, men for hjemreisen vil vi benytte båt. Dette for å minske reisebelastningen, og fordi det ikke innebærer økte egenandeler. Båtreisen vil bli Helsingborg-Oslo. De som stiller med bil får kjøregodtgjørelse etter klubbens satser (kr 2 pr.km).

Avreise:

Lørdag 8.april:
kl.09.00 Avreise påskesamling
kl.16.00 Middag Hässleholm
kl.18.00 Sprinttrening i Kristianstad
kl.20.00 Ankomst Strandvillaen i Åhus


De som ønsker å komme ned noen dager senere har mulighet til det. Gi i så fall beskjed ved påmelding, så organiserer Tyrving felles avreise.

Hjemreise:

Mandag 17.april:
kl.18.45 Avreise med båt fra Helsingborg
kl.20.15 Middag (buffet)
Tirsdag 18.april:
kl.09.00 Ankomst OsloMat:
Mat dekkes av hver enkelt, men i all hovedsak vil de faste måltidene og tørrmat (brød og pålegg) bli kjøpt inn felles. Maxim forsyner oss med sportsdrikk. Alle må ta med penger til mat, så samler vi inn det som er nødvendig for å kjøpe inn felles mat. For å få en rettferdig fordeling av matkostnader mellom kjønnene vil gutter betale for "3 porsjoner" pr. dag mens jenter vil betale for "2 porsjoner" pr. dag.

Overnatting:
Det vil bli overnatting i Strandvillaen i Åhus. De som var med på påskesamlingen i 2005 husker sikkert den flotte villaen vi bodde i da, og vi vil overnatte samme sted på denne samlingen. Huset har mange soverom i forskjellige størrelser, og Tyrving har reservert hele huset. Det er også mange bad og toaletter, et stort oppholdsrom og et nesten like stort kjøkken. Huset har det som trengs av fasiliteter. Huset ligger idyllisk til bare 100m fra stranden, og sentralt i forhold til Åhus sentrum med matbutikker og alt annet det måtte være behov for på en ukes samling. Huset ligger også på det nordligste kartet i Åhus, og i kort kjøreavstand til de andre kartene og til 7-manna og EM-testløpene 1. og 2. påskedag.

Trening:
Pan-Kristianstad tilbyr ferdige treningspakker og poster i skogen. Tyrving vil benytte seg av dette opplegget. Det vil også bli arrangert enkelte egne treninger uten poster, og det vil bli lagt opp til langturer på kart, alternativ trening og styrketrening for de som evt. ønsker det. Se utkast til treningsprogram under.

Treningsprogram:

dag 1.økt 2.økt
lørdag Sprint (høy int.) - Kristianstad S O-teknikk (natt) - Åhus Norra
søndag Stafettrening (høy int.) - Gropahålet O-teknikk (natt) - Balsberget
mandag O-teknikk - Friseboda O-teknikk (natt) - Våga Norra
tirsdag Samlingsmesterskap (høy int.) - Kronoskogen O-teknikk (natt) - Furuboda
onsdag Sprint (høy int.) - Åhus Strand O-teknikk (natt) - Äspen-Yngsjö
torsdag O-teknikk - Kjugekull 7manna/4dams (nattetp)
fredag 7manna/4dams (dagetp) O-teknikk - Degeberga
lørdag EM-test/påskeløp (sprint) - Kristianstad O-teknikk (natt) - Åhus Norra
søndag EM-test/påskeløp (mellom) - Brösarp O-teknikk (natt) - Kronoskogen
mandag EM-test/påsekløp (lang) - BrösarpInfo vedr. treningen:
Alle trenger ikke å trene to økter om dagen. Det anbefales at det legges inn tilstrekkelig hvile eller restitusjonsøkter sånn at man ikke øker treningsmengden med for mye i forhold til det man er vant til.

Det blir mulighet for restitusjonsøkter, for eksempel på sykkel eller rulleski. Vi vil også ha tilgang til styrketreningsrom, spa, svømmebasseng og massører.

Egenandel:
Det er satt opp en egenandel for de som reiser med klubbens opplegg, som det forventes at de fleste gjør. For de som reiser på egenhånd er det imidlertid en egenandel som ikke dekker reise til og fra samlingen, men denne egenandelen er først og fremst beregnet på de som kommer fra andre steder enn Bærum. Det gis i utgangspunktet ingen reduksjon i egenandelen for å være med på færre dager av samlingen, da Tyrving sparer minimalt med penger på dette og vi ønsker å oppfordre til å være med på klubbens opplegg.


Egenandelene er ment å dekke transport, overnatting og trening. Mat er ikke inkludert i egenandelen, så ta med penger til mat så vil mat stort sett blir kjøpt inn felles. De som stiller med bil vil få kjøregodtgjørelse med kr 2 pr.km, mot å levere kjøreregning til klubben i etterkant av samlingen. Kjøregodtgjørelsen vil som utgangspunkt ikke kunne motregnes i egenandelen. Konkurranser som det nå betales for på stedet eller som Tyrving får tilsendt regning for i etterkant er heller ikke inkludert i egenandelen, og vil måtte betales kontant eller bli belastet løpskontoen.

Ordinær egenandel kr 2900,-
Egenandel u/reise kr 2400,-
Egenandel ungdommer kr 1900,-
Egenandel juniorer med eliteavtale kr 1900,-
Egenandel VM gruppa kr 1400,-/kr 900,-
Egenandel juniorløpere med eliteavtale kr 1900,-/kr 1400,-Ta med:
Hodelykt m/lader, sengetøy, nok treningstøy, varmt tøy, noe varmt til å ha på beina inne (tøfler, innesko etc.), o-sko, joggesko/terrengsko, kompass, EKT- og SI-brikke, treningsdagbok, skrivesaker inkl. rød penn, Maxim drikkebelte m/Maxim drikkeflaske og penger.

Påmelding til Påmelding til Morten Christophersen.

Her kan du se hvem som er påmeldt.

Kjørelister:


sjåfør passasjer passasjer passasjer passasjer
Morten (lørdag) Rannveig Ingrid S Ingrid B
Torbjørn (lørdag) Åsa Bjørn Sverre
Anders (lørdag) Ida Torgeir Espen
Frode (lørdag) Furu
Vegard (lørdag) Gunnar Torkil Jørgen Mathias
Geir (onsdag)


(31.03.2006)


!