Orientering | Friidrett | Hovedstyret | Barneidrett

Oppstartsamling på Beitostølen


10.-12. november 2006

Tyrving inviterer til oppstartsamling på Beitostølen 10.-12. november 2006. Samlingen blir med ski på beina og er åpen for alle klubbens medlemmer og inviterte løpere. På samlingen blir neste års sesongopplegg lagt frem, og det vil bli snakket en del om treningsplanlegging og trening i den grunntreningsperioden vi nå går inn i.

Tid og sted:
I utgangspunktet starter samlingen fredag 10. november, men hvis noen ønsker å reise opp tidligere er det mulig å starte samlingen onsdag eller torsdag (gi beskjed ved påmelding). Det blir opp til de enkelte sjåførene når man ønsker å reise opp, men det blir velkomstkaffe fredag kl.19.00. Samlingen finner sted på Beitostølen (se veibeskrivelse under overnatting).

Trening:
Planen er at all trening foregår med ski på beina. Det blir mulig med en skitur med lykt etter ankomst fredag kveld, to økter på lørdag og en økt søndag. Det vil bli satt opp felles tid for skiturene, men det er frivillig om man ønsker å følge disse tidene eller trene til andre tidspunkter.

Annet opplegg:
Fredag kl.12.00 til kl.15.00 arrangeres Beitosprinten, med klassisk sprint for både herrer og damer. Det blir velkomstkaffe fredag kl.19.00, før det bærer ut på helgens (og kanskje skisesongens) første skitur. Lørdag fortsetter Beitosprinten med langrenn fra kl.10.05 og skiskyting fra kl.13.10. Kl.18.00 blir det klubbmiddag, og kl.20.00 blir det presentasjon av sesongopplegget for 2007 sesongen. Søndag avsluttes Beitosprinten med langrenn fra kl.10.30 og skiskyting fra kl.13.00.

Overnatting:
Overnatting blir i en stor tømmerhytte, med 9 soverom og 22 senger (samt en del madrasser). Ta av mot høyre fra rv. 51 ved skiltet ”Hovi hytter” vis a vis Esso på Beitostølen. Følg veien gjennom en høyresving, deretter en venstresving, opp en bratt bakke, og så første avkjøring til høyre. Følg veien 50 meter, og du er ved Tyrvings flotte overnatting for oppstartsamlingen på Beitostølen for sesongen 2007.

Egenandel:
Overnatting koster rundt 200 kr pr. pers. pr. natt, litt avhengig av hvor mange deltakere det blir på samlingen. Kjørgodtgjørelse avtales med og betales til de respektive sjåførene. Mat kjøpes inn felles og dekkes av deltakerne.

Påmelding:
Sendes på mail til Morten Christophersen. Gi beskjed om du har behov for skyss eller stiller med bil, og evt. hvor mange ledige plasser du har i bilen. Hvis du ønsker å reise opp tidligere (onsdag/torsdag) eller har andre ønsker i forhold til avreise fredag (tidlig/sent), så gi også beskjed om det ved påmelding. Påmeldingsfrist mandag 30. oktober!

Vel møtt til oppstartsamling med Tyrving på Beito!!!

(27.10.2006)

   

!