Orientering | Friidrett | Hovedstyret | Barneidrett

Elitesamling i Silkeborg, Danmark 2005


Allerede i uke 2 (8.-15.januar) begynner oppkjøringen mot sesongen 2005, med samling i Silkeborg (Danmark). Samlingen blir relevant for VM i 2006, som finner sted nettopp i Silkeborg. De o-tekniske øktene vil ha høy kvalitet (med skjermer og/eller EKT på de fleste øktene), og det vil bli tilrettelagt for mye trening ettersom samlingen finner sted så tidlig på vinteren. Samlingen er åpen for alle klubbens medlemmer, ikke bare eliteløperne, men treningene vil bli tilrettelagt for eliten.

Overnatting:
Det vil bli overnatting i feriehus i Truust, en drøy mil nord for Silkeborg. Overnattingsstedet ligger sentralt i forhold til kart og med gode treningsmuligheter også umiddelbart fra huset. Feriehuset har senger til 10-12 personer (4 soverom), to bad, godt utstyrt kjøkken og en stor stue. Det er det samme huset som vi bodde i under samlingen i Silkeborg våren 2003. Hvis det skulle bli stor oppslutning om samlingen har vi muligheten til å leie nabohuset, som er litt mindre men forøvrig har de samme fasiliteter.

Transport:
Det vil bli organisert transport i personbiler. De som stiller med bil får kjøregodtgjørelse etter klubbens satser (kr 3 pr.km). Turen til Danmark går med ferge lørdag formiddag fra Langesund til Hirtshals, og hjem lørdag eftermiddag.

Mat:
Mat dekkes av hver enkelt, men i all hovedsak vil de faste måltidene og tørrmat (brød og pålegg) bli kjøpt inn felles. Maxim forsyner oss med sportsdrikk. Alle må ta med penger til mat, så samler vi inn det som er nødvendig for å kjøpe inn felles mat. For å få en rettferdig fordeling av matkostnader mellom kjønnene vil gutter betale for "3 porsjoner" pr.dag mens jenter vil betale for "2 porsjoner" pr.dag.

Trening:
Arrangøren av VM 2006 leverer ferdige opplegg på relevante kart for VM. Fire av kartene er revidert i 2004 som treningskart, slik at kartene vi skal trene på er helt nye. Vi legger opp til seks økter med skjermer, som er egnet for å trene med høy intensitet. To av disse øktene blir også med EKT, og disse vil bli tilrettelagt som høy-økter. I tillegg legger vi opp til ytterligere 3-8 o-tekniske økter, på til sammen syv kart. Det vil bli lagt opp til to treninger hver dag under samlingen, samt en trening ankomst- og avreisedag. Totalt 14 økter i løpet av samlingen som varer i 8 dager.

dag kart 1.økt 2.økt
søndag Silkeborg Sønderskov langdistanse m/skjermer trening u/skjermer
mandag Silkeborg Østerskov langdistanse m/skjermer trening u/skjermer
tirsdag Silkeborg Vesterskov stafett m/EKT trening u/skjermer
onsdag Sletten mellomdistanse m/skjermer kortdistanse m/skjermer
torsdag Silkeborg Nordskov langdistanse m/EKT trening u/skjermer
fredag Egekrattet trening u/skjermer trening u/skjermer
lørdag Hjermind trening u/skjermer trening u/skjermer


Ta med:
Hodelykt m/lader, sengetøy, nok treningstøy, varmt tøy, o-sko, joggesko/terrengsko, kompass, EKT- og SI-brikke, treningsdagbok, skrivesaker inkl. rød penn, Maxim drikkebelte m/Maxim drikkeflaske og penger.

Økonomi:
Egenandelen for elitegruppa i Tyrving er på kr 1000,- pr.pers. for hele uken, og inkluderer transport, overnatting (inkl. strøm og vann), kart og treninger. Mat dekkes av deltakerne. Egenandelen for Tyrving løpere utenfor elitegruppa er på kr 1500,- pr.pers.

Påmelding til Morten Christophersen

Påmeldte / interesserte

(22.10.2004)


!