Orientering | Friidrett | Hovedstyret | Barneidrett

101. plass i Venla kavlen


Denne helgen fullførte 1136 lag Jukolan viesti (herrestafetten), mens 763 lag fullførte Venlojen viesti (damestafetten). Tyrving stilte med 2 herrelag og 1 damelag, der damene åpnet ballet kl 15.30 lørdag formiddag. Det startet på verst mulig tenkelig vis...

Skulder ut av ledd!

Etter litt omrokkeringer på lagoppstillingen stod Ingunn Weltzien på startstreken sammen med snaue 800 andre damer. Klokken 15.30 drønnet startskuddet over samlingsplassen, som i år var lagt til en flyplass. Det er ikke lett å stokke ben og armer, spurte om en god plass i køen, samtidig som man skal brette til et kart på A2 størrelse (=utbrettet Aftenposten). Ingunn kom seg raskt opp i teten på køen, men før startpost ble hun dyttet over ende, falt alt for uheldig på skulderen og fikk den ut av ledd. Hun reiste seg opp og prøvde seg vidre, men oppdaget raskt at skulderleddet ikke ville mer og hun karret seg til syketeltet. Heldigvis for laget var Birgit Økern Jensen alleredet skiftet for 2. etp, så hva som hadde skjedd og kom seg ut i skogen med Ingunns kart.

Fullførte stafetten

Birgit løp en veldig bra stafettetappe. Kom seg i mål under 6 minutter bak teten, etter å ha tapt minst 5 minutter på uhellet. Dagrunn Brox løp 2. etappe og avanserte 40 plassser i feltet og sendte ut Sunniva Jørgensen på 84. plass. Etter fin løping av Sunniva ble det Dagrunn som fikk seg en ekstra tur i skogen. Laget fullførte og kom inn på 101. plass!

(21.06.2004)


!