Orientering | Friidrett | Hovedstyret | Barneidrett

Elitesamling i Silkeborg 2003


I uke 13 arrangerer Tyrving elitesamling i Silkeborg (Danmark). Samlingen blir relevant for VM i 2006 som skal arrangeres med base i Århus. De o-tekniske øktene vil ha høy kvalitet, og det vil bli tilrettelagt for mye trening. Samlingen er åpen for alle, og vi får følge av flere av våre utenlandske klubbmedlemmer. Lørdag 22.mars tar vi fergen til Danmark, og etter endt samling reiser de som skal være med på SpringCup direkte til Hillerød.

Overnatting:
Det vil bli overnatting i feriehus i Truust, like nord for Silkeborg. Huset består av fire soverom, to bad, kjøkken og oppholdsrom. Kjøkkenet har komfyr, kjøleskap (med fryseboks), kaffetrakter, oppvaskmaskin og vaskemaskin. I oppholdsrommet finnes vedovn, stereoanlegg med CD spiller, TV (med parabol) og video.

Romfordeling:

rom 1: Morten Christophersen Thomas Hodel Carl Waaler Kaas Torbjørn Sagberg
rom 2: Anders Tiltnes Audun Weltzien Graham Gristwood
rom 3: Kristin Øverøyen Frode Balchen
rom 4: Sunniva Jørgensen Zsuzsa Fey

Transport:
Det vil bli organisert transport i personbiler. Avreise blir fra klubbhuset kl.13.00 lørdag 22.mars, og ferge fra Langesund kl.16.00 med ankomst Hirtshals kl.22.00. De som kommer fra andre stedet enn Oslo må gi beskjed om hvordan de tenker å komme til Silkeborg, ved påmelding. De som kommer direkte fra NOF samling søndag 23.mars vil bli plukket opp etter avtale.

Kjøring til samlingen:

Morten Christophersen (sjåfør) Torbjørn Sagberg (sjåfør)
Frode Balchen Carl Waaler Kaas
Anders Tiltnes Sunniva Jørgensen
Zsuzsa Fey

Alle bilene vil i utgangspunktet reise direkte fra samlingen til SpringCup i Hillerød fredag 28.mars. De som ikke skal på SpringCup må evt ordne transport hjem fra Silkeborg på egenhånd. Samlingen varer frem til ankomst Hillerød Hotell fredag 28.mars. Derfra følges klubbens SpringCup opplegg. Pass derfor på å gi beskjed om ønsket transport hjem fra SpringCup, ved påmelding til SpringCup. Sjåførene vil få kjøregodtgjørelse i henhold til det som er vanlig i frivillige organisasjoner, for all kjøring frem til ankomst Hillerød Hotell.

Mat:
Mat er ikke inkludert i egenandelen, men i all hovedsak vil de faste måltidene, tørrmat (brød og pålegg) og drikke bli kjøpt inn felles. Alle må derfor ta med penger til mat, så samler vi inn det som er nødvendig for å kjøpe inn felles mat. For å få en rettferdig fordeling av matkostnader mellom kjønnene vil gutter betale for "3 posjoner" pr.dag mens jenter vil betale for "2 posjoner" pr.dag. Det vil bli lagt opp til to varme måltider hver dag (middag og lunsj), og at man tar med seg matpakke på treningene.

Treninger:
Vi vil få tilrettelagt o-tekniske treninger av høy kvalitet. På noen treninger vil vi benytte NOF sitt opplegg (NOF har samling i Silkeborg uken før oss), mens på andre vil vi få tilrettelagt egne treninger av lokale klubber. Danmark har et system der man trenger skogtillatelser for å trene, og der det kan være vanskelig å få tillatelse til å trene i private skoger. Dette gjør at opplegget blir ganske bundet, slik at alle bør ha tenkt gjennom planene på forhånd for at det skal være mulig å justere. Endringer vil være problematisk på kort varsel. Gjennomgang av treningsopplegget vil skje på møtet på båten lørdag, og om nødvendig på kveldsmøtene.

Det er lagt opp til 1-2 o-tekniske treninger med høy kvalitet hver dag. Disse vil være egnet for trening med høy intensitet, fordi det på disse treningene vil det være poster (og evt EKT/SportIdent) i skogen. En del treninger er lagt opp som langturere på kart eller postplukk. Disse treningene vil være uten poster på kart vi får lov til å trene på, eller det er mulig å trene langtur på stier uten kart i valgfrie områder. Det vil også bli lagt opp til en natt-trening. De herreløperne som skal løpe TIOmila forventes å delta på natt-treningen. Det vil være poster med reflekser på denne treningen. Det vil være mulig å delta på de treningene man ønsker, og trene med høy intensitet når man ønsker. Planlegg derfor treningen ut ifra dette for å oppnå best mulig kvalitet på treningene. Som restitusjonsøkt vil det være mulig å sykle, svømme, jogge eller trene rolig på kart.

Samtaler:
Det vil bli lagt opp til møter / samtaler på tirsdag og torsdag, med fokus på det o-tekniske. Disse samtalene vil bli lagt opp slik at det er opp til løperne å forme samtalene slik de ønsker, for å få best mulig o-teknisk utbytte av dem. Det vil bli avholdt et møte hver kveld for å informere om de neste dagene, og evt justere program / opplegg og organisere innkjøp av mat og matlaging.

Program:

Lørdag 22.mars
kl.13.00 Avreise fra klubbhuset
kl.16.00 Fergeavgang fra Langesund
kl.20.00 Infomøte på båten
kl.22.00 Ankomst Hirtshals
kl.24.00 Ankomst overnatting i Silkeborg
Søndag 23.mars
kl.9.00 Frokost
kl.10.00 Avreise 1.økt (postplukk i Silkeborg Sønderskov)
kl.13.00 Lunsj
kl.16.00 Avreise 2.økt (o-teknisk i Kobskov)
kl.20.00 Middag
kl.21.00 Møte
Mandag 24.mars
kl.8.00 Frokost
kl.9.00 Avreise 1.økt (o-teknisk i Silkeborg Nordskov)
kl.12.00 Lunsj
kl.16.00 Avreise 2.økt (langtur i Silkeborg Nordskov)
kl.20.00 Middag
kl.21.00 Møte
Tirsdag 25.mars
kl.8.00 Frokost
kl.9.00 Avreise 1.økt (o-teknisk i Vindum Skov)
kl.12.00 Lunsj
kl.13.00 Møte / Samtale
kl.17.00 Middag
kl.19.00 Møte
kl.20.00 Avreise 2.økt (natt-o i Vindum Skov)
Onsdag 26.mars
kl.8.00 Frokost
kl.9.00 Avreise 1.økt (o-teknisk i Hjermind Skov)
kl.13.00 Lunsj
kl.16.00 Avreise 2.økt (o-teknisk i Silkeborg Østerskov)
kl.20.00 Middag
kl.21.00 Møte
Torsdag 27.mars
kl.10.00 Frokost
kl.11.00 Avreise 1.økt (postplukk i Silkeborg Sønderskov)
kl.14.00 Lunsj
kl.15.00 Møte / Samtale
kl.17.00 Avreise 2.økt (restitusjonsøkt)
kl.20.00 Middag
kl.21.00 Møte
Fredag 28.mars
kl.7.00 Frokost
kl.9.00 Avreise
kl.14.00 Ankomst Hillerød Hotell
kl.16.00 O-teknisk trening


Ta med:
Hodelykt m/lader, sengetøy, nok treningstøy, varmt tøy, o-sko, joggesko/terrengsko, kompass, EKT- og SI-brikke, treningsdagbok, skrivesaker inkl. rød penn, drikkebelte m/drikkeflaske og penger.

Økonomi:
Egenandelen vil bli på kr 1000. Dette inkluderer transport, overnatting, kart og treningsopplegg. Mat kommer i tillegg.

Påmelding til Morten Christophersen
Påmeldte

For spørsmål eller mer info, legg inn en komentar (se under) eller kontakt Morten Christophersen. (03.01.2003)

Kommentarliste

Det finnes ingen kommentarer

!