Orientering | Friidrett | Hovedstyret | Barneidrett

Påskesamling i Kungsör 2003


Påskesamlingen i år kommer til å finne sted i Kungsör (Sverige), som er samme sted som TIOmila kommer til å finne sted bare en drøy uke senere. Samlingen blir dermed en TIOmila forberedende samling, der det vil bli lagt vekt på å oppnå best mulig forberedelser til TIOmila. Sportskomiteen håper mange TIO aktuelle løpere har anledning til å være med på denne samlingen i Kungsör 13.-17.april.

Overnatting:
Det blir overnatting i et feriehus i Julita, like syd for området som er sperret for TIOmila. Man må ta med sovepose. Ellers har huset kjøkken med komfyr, mikrobølgeovn, vaskemaskin, kjøleskap og fryser. To stuer med kakkelovn, TV, video og radio. I tillegg finnes det hagemøbler og grill, om påskeværet skulle vise seg fra sin bedre side.

Transport:
Vi organiserer transport i personbiler. Sjåførene får kjøregodtgjørelse i henhold til vanlige satser for frivillige organisasjoner refundert i etterkant av samlingen.

Mat:
Mat er ikke inkludert i egenandelen, men i all hovedsak vil de faste måltidene, tørrmat (brød og pålegg) og drikke bli kjøpt inn felles. Alle må derfor ta med penger til mat, så samler vi inn det som er nødvendig for å kjøpe inn felles mat. Vi kommer til å kjøpe med oss en del brød fra Norge, så vi slipper svensk brød med sirup i. For å få en rettferdig fordeling av matkostnader mellom kjønnene vil gutter betale for "3 posjoner" pr.dag mens jenter vil betale for "2 posjoner" pr.dag. Matlagingen vil bli fordelt mellom deltakerne på samlingen. Maxim forsyner oss også denne samlingen med sportsdrikk.

Treninger:
Vi vil hovedsakelig benytte TIOmila arrangørenes treningsopplegg. Det vil bli lagt opp til 3 o-tekniske treninger med vanlige poster og 3 natt-o-treninger med reflekser. Det er valgfritt hvilke av disse man ønsker å trene med høy intensitet. Alle som er aktuelle for natt-etappe i TIOmila forventes å delta på samtlige natt-treninger. Første økt mandag vil være en rolig trening på kart uten poster.

Program:

Søndag 13.april
kl.14.00 Avreise fra vårstafetten
kl.21.00 Ankomst overnatting
kl.21.30 Infomøte inkl. kveldsmat
Mandag 14.april
kl.9.00 Frokost
kl.10.00 Avreise 1.økt (rolig trening på kart)
kl.12.00 Lunsj
kl.17.00 Middag
kl.20.00 Avreise 2.økt (natt-o på Vilsta)
Tirsdag 15.april
kl.10.00 Frokost
kl.11.00 Avreise 1.økt (o-teknisk på Södra Skogen)
kl.14.00 Lunsj
kl.15.00 Bading / restitusjon / styrketrening
kl.17.00 Middag
kl.20.00 Avreise 2.økt (natt-o på Södra Skogen)
kl.21.00 Første start i uttaksløpet til TIOmila (natt-løp i Södra Skogen)
Onsdag 16.april
kl.9.00 Frokost
kl.10.00 Avreise 1.økt (o-teknisk på Hörnberga)
kl.13.00 Lunsj
kl.18.00 Middag
kl.20.00 Avreise 2.økt (natt-o på Finnhällsbladet)
Torsdag 17.april
kl.8.00 Frokost
kl.8.30 Avreise 1.økt (o-teknisk på Finnhällsbladet)
kl.12.00 Hjemreise


Ta med:
Hodelykt m/lader, sengetøy, nok treningstøy, varmt tøy, o-sko, joggesko/terrengsko, kompass, EKT- og SI-brikke, treningsdagbok, skrivesaker inkl. rød penn, Maxim-drikkebelte, Maxim-drikkeflaske og penger.

Økonomi:
Egenandelen blir på 900 kroner. Dette dekker overnatting fra søndag til torsdag, transport under hele samlingen og alle treninger. Mat og andre påskeutgifter kommer i tillegg. Denne egenandelen forutsetter at man følger klubbens opplegg.

Påmelding til Morten Christophersen
Påmeldte (07.04.2003)

Kommentarliste

Emne: Forfatter:
Gjester
Tone Ellefsen Lye 21.01.2003 18:21

Er det lov aa ta med to britiske flickor som har lyst til aa dra paa paaskeferie til Norge? Rosie loper ikke saa mye orientering, men loper absolutt, og Martha er en skikkelig orienteringstjej. Mye aa se og gjore i Kungsor? Type sighteesing?
   RE: Gjester
Morten Christophersen 02.02.2003 12:03
Det er mulig å ta med gjester. De betaler da selvfølgelig full egenandel, men vil ellers kunne følge alt opplegget lagt opp av Tyrving. Hvis det blir mange påmeldte er det mulig det blir nødvendig å dele seg fordi det blir for få senger på den overnattingen vi har booket, men det er et problem vi regner med kan oppstå og som vi klarer å løse hvis vi får påmeldingene i god tid.

Kungsör ligger midt mellom Arboga, Köping og Eskilstuna. Det er helt sikkert noe å se på enten i Kungsör eller i noen av disse byene. Men om det er så spennende er uvisst. Det er ihvertfall ikke mye fjell og fjorder...

!