Orientering | Friidrett | Hovedstyret | Barneidrett

Anne og Torbjørn tatt ut til EM


De siste testløpene til EM i ski-orientering ble arrangert på Vang i helgen, og etter godt gjennomførte renn på søndagen ble både Anne Øverøyen og Torbjørn Sagberg tatt ut i den norske troppen. Anne går fortsatt for Tyrving, mens Torbjørn byttet ski-o klubb fra Tyrving til NTNUI før denne sesongen. Europamesterskapet innledes mandag 13.januar og arrangeres i Seisser Alm i Italia.


Helgen begynte imidlertid ikke så bra for verken Anne eller Torbjørn. Da temperaturen på lørdag var langt nærmere -25 grader enn den lovlige grensen for å arrangere ski-orientering, valgte Torbjørn å ikke starte. Anne stilte imidlertid til start, men en forfrossen fot gjorde at hun måtte bryte løpet.

På søndag hadde temperaturen sunket noen grader, og Torbjørn kunne til slutt være godt fornøyd med en 4.plass. Fem sekunder forran Øystein Kvaal Østerbø som allerede var tatt ut til EM. Det holdt til slutt til EM-billett.

Anne gjorde også et godt løp på søndag, og endte på en 3.plass. Bare drøye to minutter bak Kjerst Reenaas som vant dameklassen. På fredag reiser dermed Anne til Italia for å forsvare de norske fargene.

EM ski-o
Resultater fra helgens renn på Vang finnes på o-nett.
Innlegg Budstikka: Junior-Anne klar for senior-EM (08.01.2003) (05.01.2003)


!