Orientering | Friidrett | Hovedstyret | Barneidrett

Ny sesong med turorientering for barn


Nå er alt klart for årets jakt på poster i Vestmarka. IL Tyrving kan melde at snøen har forsvunnet i marka og at 30 nye poster er plassert i området mellom parkeringsplassen i Vestmarka og Gupu og Furuholmen. Postene ble satt ut 23. april og vil henge helt til 1. november 2005.

Tilbudet kan benyttes når du vil i dette tidsrommet, det eneste du og dine barn trenger er en konvolutt med 3 kart og 3 stemplingskort. Dette får du kjøpt for 100.- kroner på serveringsstedene Gupu og Furuholmen, på Super-G og Bull ski og kajakk i Sandvika, og Verket sport.

Postene henger i nærheten av stier og med så kort avstand mellom at det blir en fin og motiverende skattejakt på skogsturen. I fjor deltok nesten 400 familier på tiltaket og mange barn fikk utdelt gullmerker etter endt postjakt.

Søndag 1. mai var det åpning for turorienteringen på Kalvøya med 5 ekstraposter. Det er også 5 ekstraposter i Tanumskogen. Disse postene henger ute fra 23. april til 1. juni. Her er det helt sikkert snøbart og flott blomsterprakt.

GOD TUR-O !

Les mer

(01.05.2005)

Mange familier prøvde tur-o på Kalvøya Mange familier prøvde tur-o på Kalvøya

!