Orientering | Friidrett | Hovedstyret | Barneidrett

Høstsesongen 2005 - med oppdatert Ukeplan


... for rekruttene startet opp allerede onsdag 17.august, med klubbmesterskap Sprint ute på Borøya. Deretter lørdag 20.august, når Tyrving og Bærums SK arrangerer Kretsmesterskap for Akershus og Oslo fra Jordbru / Skui. Se Tyrvings arrangementsside for mer info, bl.a.om påmelding (helst innen 15/8).

Og så fra mandag 22/8 er det full rulle med mandagstreninger på Tanum, AB-karusell, AB-rekruttløp og ordinære terminliste-løp. Ukeplanen for høsten - oppdatert pr. 1.september - finner du vedlagt.

Spesielt for rekruttene arrangerer vi så den tradisjonelle o-leiren, som avsluttes med deltakelse på Østlandsmesterskapet. Årets leir er helgen 26-28.august på Asker SK's klubbhytte Vestlia ved Solli, og ØM arrangeres av Fossum IF i Sørkedalen. Innbydelse til leiren er vedlagt.

Ukeplanen for høstsesongen 2005 og innbydelsen til o-leiren på Vestlia 26-28.august i vedlagte word-dokumenter.

Vestlia-leiren er for rekrutter (og foreldre), som har deltatt på o-kurs eller trening på Tanum skole på mandagene. Vi legger stor vekt på det sosiale. Dette er en fin mulighet for barna å bli enda bedre kjent med hverandre. Hvis du er 10 år eller eldre, kan du være med uten mor eller far. 13-14-åringene inviteres også til å være med og være medhjelpere og instruktører. Og søndag morgen reiser vi til Sørkedalen for å løpe Østlandsmesterskap.
Denne samlingen har vært vellykket alle år, og vi kan garantere en helg med mye morO!

(27.07.2005)

   

Vedlagte filer

Vestlia-leiren 26-28.august:
Oppdatert Ukeplan høsten 2005:

!