Orientering | Friidrett | Hovedstyret | Barneidrett

Stafettmøter 2003


Som et ledd i stafettsatiningen i 2003 sesongen kommer det til å bli avholdt en rekke stafettmøter. Hensikten med disse møtene er å få utøverne til å tenke riktig i stafettsammenheng og innarbeide en stafettkultur i Tyrving. Leder for disse stafettmøtene vil være Eystein Weltzien, som har bred erfaring fra stafetter både som utøver og trener. Møtene er for alle utøvere i Tyrving som har til hensikt å delta i senior-stafetter i 2003.

Det har de siste sesongene vært en økt stafettsatsning i Tyrving, og seniorstallen har hatt et generasjonsskifte slik at mange yngre utøvere har løpt seg inn på seniorlagene. Dette har medførtl en del ujevne prestasjoner, og det håper vi å kunne gjøre noe med før kommende sesong. Derfor legges det nå opp til en rekke møter og samtaler rundt stafetter og stafettløping, der målet er å heve prestasjonene slik at vi kan være med å kjempe litt høyere opp i de store stafettene.

Stafettmøtene er ikke bare for de yngre utøverne. Det er også et mål å styrke samholdet i seniorstallen og bygge en stafettkultur, og det håper vi også de mer erfarne utøverne kan bidra til.


Stafettmøte tirsdag 28.januar:
Første møte ble avholdt på klubbhuset tirsdag 28.januar kl.19.30. Møtet ble ledet av Eystein Weltzien. Junior- / seniorgruppen vil heretter være delt inn i en damegruppe med Wenche Hultgreen som leder, og en herregruppe med Eystein Weltzien som leder. Det vil bli flere møter, samtaler og treninger utover vinteren og våren med sikte på den kommende stafettsesongen.

Trening og møte torsdag 6.mars:
Det blir stafettmøte torsdag 6.mars, med treningsløp i nesten snøbart terreng fra Kalkbruddet på Ringerike. Burudåsen byr på lettløpt kalkterreng. Frammøte for trening er mellom kl.16.30 og kl.17.00. Kjør veien mot Åsa til høyre midt på Steinsletta mellom Sundvollen og Hønefoss, og følger veien ca. 3 km til kalkbruddet. Ca. 30 min kjøring fra Sandvika. Etter treningen er det mulighet for dusj på Tyrvinghuset. Stafettmøtet starter kl.19.30, og vil være en oppfølging av det første møtet med vekt på forberedelser til Tiomila. Møtet er for både herrer og damer, og vil bli ledet av Øystein Holo (herrer) og Wenche Hultgreen (damer). (18.01.2003)

Kommentarliste

Emne: Forfatter:
maileliste for damene
Tone Ellefsen Lye 20.01.2003 13:18

Stilig med sann stafett-inch, men kan desverre ikke komme pa noen moter selv om jeg onsker a lope tio nar jeg har paskeferie. Lurere derfor pa a starte en maile-klubb med de aktuelle dameloperne. Alle bor rundt omkring. Kanskje ikke alle, men hvertfall Kristin og jeg og da er dte jo litt ok a hore litt om hva de andre pa leget driver med i lopet av vinteren, hvordan formen er og hvordan man har dte sann generelt. Nar man kjenner de pa leget litt, selv om elektronisk kjennskap ikke er fullt sa bra som ekte, blir det morsommere a lope pa et lag synes jeg. Og det blir faktisk omtrent like morsomt a lope pa andrelaget som pa forstelaget siden det er sa mange av oss og nivaforskjellen ikke er sa enorm pa de fleste. Hvis alle stiller og er motivert har vi to kjempebra lag! Ogsa ma alle vare frsike og skadefri og helst ikke gravide da..

!