Orientering | Friidrett | Hovedstyret | Barneidrett

Familiestafetten 2005


Familiestafetten er stevnet hvor alt fra landslagsløpere og veteranmestere til rekrutter boltrer seg i de samme løypene. Årets 'prestisjeoppgjør' gikk i Dælivann-skauen, i nydelig høstvær og med hele 17 Tyrving-lag + fam Nilsen/Fossum som hadde tatt turen helt fra Asker.

Familien Hultgreen/Weltzien tok en overbevisende seier i årets stafett, etter en taktisk lagendring natt til lørdag der Eystein blåste støvet av o-skoene og gikk opp i ledningen på 3.etappen (2 km C). De får dermed gleden av å arrangere neste års stafett - og vi andre kan se fram til løyper uten overdreven bruk av postskjermer ;-)

Med seg på pallen fikk de familiene Skantze og Ekeberg/Danielsen, etter overbevisende løping der Don omsider tok skalpen til Ingrid og Lars bare var 20 sek bak moder'n, og vi fikk se noe så sjeldent som Elin Ekeberg med kart & kompass!

Og her er årets resultatliste.

Her er startlista pr. natt til lørdag; 18 lag i år. Og her er den endelige startlista, etter de siste lagendringene lørdag e.m. og etter at juryen hadde innvilget 2 min ekstra bonus til N-løpere (neste år bør ferskingene få 4 min).

Etter lang knappetelling bestemte man seg for at - joda, det måtte bli Familiestafett også i 2005. Dette årvisse "prestisjeoppgjøret", innstiftet av fam Vamnes og med løyper for familienes A/B og C-løpere iht et sinnrikt handikapsystem, går i år i lettløpte Dælivann-skauen lørdag 15. oktober kl. 14 (+/- handikap). De siste årene har stafetten fungert som et trivelig og åpent Tyrvingmesterskap med enkelte eksotiske innslag fra andre bygder og tettsteder. Litt sein annonsering til tross, vi håper på økt deltakelse fra andre klubber.

Påmelding til famtilt@online.no så snart familierådet har sanksjonert deltakelsen, fortrinnsvis innen 11/10 og seinest fredag 14/10 kl. 20!

Se også hvordan det gikk i 2004.

(16.10.2005)

   
   
   

Vedlagte filer

Innbydelsen ->
Startlista natt til lørdag ->
Startlista etter de aller siste endringer ->
Resultatlista 2005 ->

!