Orientering | Friidrett | Hovedstyret | Barneidrett

25manna - aller siste info


Det er 4 dager til 25manna. Tyrving stiller to gode lag, og et 1.lag som kan være med å kjempe enda høyere enn fjorårets 24.plass. Nå er det viktig å polere formen og holde seg frisk & skadefri. Frode Konst er reiseleder, väderprognosen lover sol og tosifrete temperaturer, Arne Tiltnes blir med som lagleder, og begge lagene er komplette pr. i dag. Alt ligger til rette for en flott klubbtur til Stockholm/Täby. Mer info om turen finnes på 25manna-sidene. Minner om avreise fra Sandvika fredag 7/10 kl.14:00, evnt. Oslo Børs kl.14:20. Møt opp i god tid !

Vi håper nå å unngå flere forfall (vi har ikke flere reserver) og håper alle gjør sitt ytterste for å bidra til det. Dersom det umulige allikevel skulle skje: Alle forfall eller beskjeder som berører lagene SKAL gis straks til Morten Christophersen på mob 4193 3650 (sportssjefen er ikke på mail den siste uka).

Gir Tyrving-bunaden din full dekning??

Det er sagt det før og vi sier det igjen! På huskelista over hva som skal gjøres før 25-manna så må sjekk av løpstøyet stå høyt oppe. Gjør det nå, torsdag kveld kan være for seint!

Etter 25-manna i fjor fikk Tyrving (og mange andre) offisielt dask-på-lanken-brev fra SOFT fordi noen av våre løp uten full dekning, Og praksisen er skjerpet i år; svenskene disket løpere fra SM (!) for brudd på klesreglementet - så som bar hud mellom knebukser og leggings (også kalt Norges-glipan), leggings / strømper som siger ned under løpet, osb. Kortermet er lov, og det trenger ikke være press i buksene. Men o-bunaden må være uten hull og flenger, knekorte bukser må være lange nok spesielt i merkaløypa (zagging hele merkaløypa er upraktisk, bytt heller til tights, eller sy på en blondekant nederst), og de som ikke vil bruke tape e.l. for å holde o-strømpene oppe får heller løpe med hofteholder....

Les brevet fra SOFT

Väderprognosen for Stockholm tyder på en super helg; solbrillene må være med! Men det er oktober, og du trenger også varmt tøy når vi skal sende Torbjørn og Kaare ut på banan lørdag kl.09:00.

ArneT

(03.10.2005)

   

!