Orientering | Friidrett | Hovedstyret | Barneidrett

Neste sesong starter nå : Trening uke 41 osb.


25manna er overstått og sesongen går mot slutten. Fortsatt er det en del løp igjen, bla Familiestafetten lørdag 15.oktober og Blodslitet lørdag 22.oktober. Og så bør alle få med seg terrengtesten søndag 16.oktober (Vestmarksetra kl.11).

Selv om sesongen ikke er helt over enda starter vi opp med vintertreninger allerede denne uken. Det vil si at det blir følgende fellestreninger i uke 41:
- tirsdag 11.oktober: bakkeintervaller, oppmøte på klubbhuset kl.19:00
- onsdag 12.oktober: langtur, oppmøte på Vestmarksetra kl.17:00
- torsdag 13.oktober: intervaller, oppmøte på klubbhuset kl.19:00

Tirsdager:
Hver tirsdag i vinter blir det bakkeintervaller ulike steder i løpeavstand fra klubbhuset, med o-teknisk i pausene. Oppmøte ferdig skiftet på klubbhuset kl.19:00. Denne treningen er for alle - og spesielt for rekrutter, ungdom og juniorer !

Onsdager:
De tradisjonelle onsdagsturene starter opp allerede denne onsdagen med (litt utradisjonell) langtur fra Vestmarksetra kl.17:00. Etter treningen inviteres alle seniorer og juniorer (inkl. 15-16 åringene) til pizza og Hviterussland-Norge på Kjørbokollen sportssjefsenter.

Onsdag 19.oktober starter onsdagstreningene opp som vanlig fra Christian Holmboe. Oppmøte kl.17:45 og utløping på slaget kl.18:00. Deretter blir det onsdagstur fra Christian annenhver onsdag og fra andre steder de øvrige onsdagene. Ta med lykt og skift, så hvis vi er heldige byr vertskapet på noe å bite i etterpå.

Torsdager:
Hver torsdag i vinter blir det intervaller (4x4min) ulike steder i løpeavstand fra klubbhuset. Intervallene blir stort sett flate eller litt kupert. Oppmøte på klubbhuset kl.19:00. Denne treningen er for alle !

(10.10.2005)

   

Kommentarliste

Det finnes ingen kommentarer

!