Orientering | Friidrett | Hovedstyret | Barneidrett

Kjøp O-Boka 2005 gjennom Tyrving


... og bidra samtidig til at Tyrving får provisjon for salget! Dette er den enkleste dugnaden klubbens medlemmer kan gjøre. Ved at du bestiller boken gjennom Tyrving, får Tyrving provisjon og du kan få boken levert på klubbkveld 1.desember. Bestilling av O-Boka 2005 (kr. 350) gjennom Tyrving gjør du ved å sende en mail til Morten Christophersen. Fortell dette videre til alle andre i klubben som har tenkt til å kjøpe O-Boka!

Det er 17 personer som har kjøpt o-boka gjennom Tyrving, men vi har fortsatt mange på lager. De som har bestilt men enda ikke fått boken, kan få den på klubbkveld 1.desember.

For 350 kr får du en bok på 184 A4-sider, alle i farger, med mer enn 50 kart og over 350 fargebilder. Boka gir som tidligere en fyldig dekning av norsk og internasjonal orientering, med omtale, kart og resultater. I år er det enda flere kart enn tidligere, med veivalg av alt fra ungdommer og veteraner til verdens fremste seniorer. O-Boka 2005 er i salg fom. Blodslitet lørdag 22.oktober.

Juletrekning av gratis bøker:
Hver andre dag i desember vil det bli trukket ut en som får o-boka gratis, blant de som har bestilt o-boka siden forrige trekning. Alle som har bestilt o-boka før 1.desember vil være med i den første trekningen. Tyrving får også provisjon av eventuelle gratis bøker som deles ut, men det forutsetter at du bestiller o-boka gjennom Tyrving ved å sende en mail til Morten Christophersen. Alle som bestiller o-boka gjennom Tyrving vil være med i trekningen av gratis bok.

Les mer om o-boka og juletrekningen på www.o-boka.no, men husk å bestille o-boka gjennom Tyrving! Det er bare på den måten du kan gjøre en dugnad for Tyrving ved at Tyrving får provisjon av salget til egne medlemmer.
(25.11.2005)

   

Kommentarliste

Det finnes ingen kommentarer

!