Orientering | Friidrett | Hovedstyret | Barneidrett

Blodslit i gjørma

Løpere og publikum sleit med å finne Meningen med Livet denne gørkalde, søkkbløte lørdagen på en gjørmete stubbmark-åker vest for Fredrikstad. Men - vi fikk heldigvis noen gode Tyrving-prestasjoner å varme oss på.

Den mest spektakulære stod Ingunn HW (19) for; hun klasset seg opp i D21, fulgte landslagsessene MarianneA og Hausken i de innledende rundene, og vant til slutt forfølgerklyngas langspurt om 3.plassen ! For så å få beskjed om at brikken var død og back-up lappen borte. Zsuzsa F fulgte like bak og kan notere en sterk 8.plass (+6:36) i den 15,6 km lange løypa.

Broder Espen HW i H15-16 (11 km) spurtet inn til ein framifrå 2.plass (+0:14), og var sammen med Nicholas M (nr.9 i Åpen elite) eneste T-løper under 6:30 min/km. I D15-16 (8,6 km) løp også Rannveig Ø (nr.4, +1:10) og Ida T (nr.12, +2:23) solide løp. Og Siri H med 2.plass i D55 toppet mange sterke veteranprestasjoner. (Vi noterer også Olav Hygen's comeback med seier i H55, men er foreløpig litt i tvil om Lyn'ets Tyrving-tilhørighet ;-)

Her er alle Tyrving-resultatene. De virkelige blodsliterne våre med tider godt over 3 timer finner du i nedre del av H21-lista, der Frodo K etter 4:37 tapte spurten om 66.plassen ;-)