Orientering | Friidrett | Hovedstyret | Barneidrett

Tirsdager fram til påske....


kjører o-ung intervall-trening fra klubbhuset kl.19:00....

Fram til ca. påske satser vi på én felles treningsøkt på beina, og har altså valgt tirsdager. Opplegget er enkelt: Vi møter ferdig skiftet kl.19:00, varmer opp til et passende sted for en rundløype og kjører der tilsammen 20-30 min relativt flate intervalldrag (I-sone 3-4). Nedjogging tilbake til klubbhuset, og styrketrening inne (etter jul) - ferdig kl.20:45. Dere får også litt o-teknisk tørrtrening (for å bruke pausene til noe fornuftig ;-).

Denne treninga passer for alle fra 11 år og oppover (også for foreldre & sjåfører ;-). Vi håper dere vil møte noenlunde jevnlig, for vi gjør øktene litt tøffere for hver gang. Løypene neste sesong blir jo noe lengre & vanskeligere (for de som rykker opp), og det fysiske grunnlaget for det må vi legge i vinter. I tillegg til intervallene bør dere derfor trene 2-3 lengre, rolige turer (I-sone 1-2) hver uke, på beina eller gjerne på bortover-ski. Dere kan jo samsnakkes for å avtale felles lang-trening.
  • Jeg håper at også skiløperne blant dere passer på å vedlikeholde løpemuskulaturen med en ukentlig løpetur (eller mer) gjennom hele vinteren; dette for å forebygge skader når dere igjen må ut på barmark.


For o-ung (og o-alle) blir i år en helgesamling på Nordseter/ Sjusjøen 13-15. januar, og vi vil - for første gang - kjøre en samling (med 2 o-løp) på Jylland helgen 10-12.mars. Klubben arrangerer også barmark-samlinger i vinterferie-uka (uke 8) og i påskeuka, for de mest ambisiøse.

De som vil ha et personlig treningsprogram tilpasset egne ambisjoner kan ta kontakt med ArneT (tlf 4819 7144).

(31.10.2005)


!