Orientering | Friidrett | Hovedstyret | Barneidrett

Luke 3: Juniorpresentasjon nr.1



Anniken Weber Nielsen
Tyrvings juniorgruppe 2006

Født: 09.11.1988
Sivilstatus: Skoleelev og singel
Adresse: Hoslegata 43, 1356 Bekkestua
Telefon: 67535685(p), 91138794(m)
Favorittfarge: Rosa
Yndlingsgodteri: Smågodt!
Styrke i orienteringsløypa: Løping
Tommel- eller platekompass: Ja takk, begge deler

Anniken er fra Hoslegata i Bærum, nær grensen til våre hyggelige naboer i øst - Fossum IF - som hun dessuten går langrenn for. Anniken har en vanvittig løpskapasitet, så når hun finner frem i skogen kan det bli "hur bra som helst". Noe 11.beste etappetid på 3.etappe i damkavlen i TIOmila 2005 viste.

Meritter:



2005 2004 2003
4.plass i NM jr stafett 27.plass i Hovedløpet 24.plass i Hovedløpet
11.beste etappetid i TIOmila 7.plass i Blodslitet




Hvorfor begynte du med orientering?
- Jeg begynte med orientering fordi jeg syntes det virket spennende, min kusine og hennes familie var svært opptatt av orentering og mente at dette måtte jeg prøve. Så jeg ble med vel uvitende om hva jeg hadde sagt ja til. Det ble mange kjedelige treninger med innføring i bruken av kart og kompass, men etter hvert fikk jeg slippe til i ordentlige løp og dermed var jeg hekta.

Synes du orintering er gøy?
- Ja, det synes jeg. Men til tider er det ikke så gøy, spesielt når man bommer mye og det skjer ekstremt ofte! Men det er jo gøy å dra på løp og sånn, spesielt til utlandet, tiomila og spring-cup er jo noen av favorittene.
Dessuten har jeg mange venner innenfor orienteringsmiljøet som det alltid er trivelig og møte.

Hvordan blir din videre satsing?
- Jeg prøver å få med meg mest mulig treninger og løp. Er jo først og fremst langrennsløper, så mye av treningen går nok med til det. Men på våren er det orientering for fullt og jeg sier jo ikke nei takk til en hengeetappe på tiomila heller;) (03.12.2005)


!