Orientering | Friidrett | Hovedstyret | Barneidrett

Luke 9: Juniorpresentasjon nr.4



Sverre Haug Lindseth
Tyrvings juniorgruppe 2006

Født: 16.03.1988 med navlestrengen to ganger rundt halsen
Sivilstatus: Skoleelev og singel
Adresse: Lommedalen (ja, bonde, jeg vet)
Telefon: 91190645
Trives: ... helt fantastisk bra i Tyrving og i livet ellers
Mål: Gjennomføre løp uten bom

Sverre har trent veldig bra det siste året, og har hevet seg enormt fra i fjor. Han tok et stort skritt mot juniortoppen med 9.plass på NM lang i høst. På NM natt ble det 16.plass, og på 25manna stemte det også endelig i stafett. 116.plass på etappen holdt til å slå alle de andre Tyrving seniorene på parallelletappene. Vi venter oss store (nesten 2m) ting av Sverre i årene som kommer.

Meritter:


2005 2004 2003
9.plass NM lang 17.plass på 1.etappe TIOmila ungdomskavlen
16.plass NM natt




Sverre er altså meg, har aldri vært plaget av å være meg, så kommer forhåpentlig vis til å fortsette å være det til jeg finner ut av noe annet. Jeg har bodd i Bærum hele livet, men er ikke noe vidrere påvirket av det, i og med at jeg store deler av livet har hatt er jorde som nest nest nest nest nærmeste nabo. Likefult har jeg heller ikke blitt helt bonde, men med bondeblod i årene er det vel ikke lenge før jeg ender opp i traktor på vei til o-løp.

Uansett, det er orientering det handler om, og denne sporten fikk meg som ikke fult så ivrig tilskudd i en alder av 12 år. Litt tur-o hadde jeg nok vært med på, men jeg løp vel mitt første løp i denne aldreren. Det gikk vel ikke noe videre bra, men så var jeg vel ikke den skarpese o-løpern i skogen heller, så hva mer kunne jeg vel forvente? Etter dette fulgte det noen, litt for mange muligens, år med karusell-løp i bærumsmarka før jeg var med på hovedløp for første gang i Fredrikstad. Det gikk som resten av o-karrieren middels, med dårlig orientering, middels løping, og midt på treet hva angår resultater.

Jeg var syk, både under HL i Alta og Modum, så det er klart jeg var spent da jeg stod på startstreken i noe NM-lignende for andre gang i høst. Spenningen hjalp kanskje, i alle fall gjorde jeg et av mine beste o-løp, og fikk til og med oppleve å lede et NM. Til slutt endte jeg så vidt blant de ti beste, noe som gjorde at o-skoene, som var på vei opp mot skiene som allerede var lagt på hylla, ble satt ned på gulvet igjen, og der skal de bli lenge.

Jeg gleder meg til å satse frem mot neste sesong, og ikke minst tio 2010!

PS: Sverre er også en syklist med Fart.

(09.12.2005)


!