Orientering | Friidrett | Hovedstyret | Barneidrett

Luke 20: BingO-Sprinten og Tyrving-Awards


Tyrving proudly presents BingO-Sprinten og Tyrving-Awards 2005. Kl.18.00 starter BingO-Sprinten fra Tyrvinghuset, og her kan du lese siste nytt från banläggaren.

Kl.20.00 er det premieutdeling og Tyrving-Awards 2005. Det er fortsatt mulig å stemme, men avstemningene vil bli avsluttet i løpet av formiddagen i dag. På premieutdelingen skal også Tyrvingpokalen, Mesterskapspokalen og Aftenspostens pokal deles ut.

Vel møtt!

Siste nytt från Banläggaren


I dag kan vi presentere siste nytt fra løypeleggeren av årets Bing-O-sprint. Er du blant dem som hater å stå ute i skogen og ikke få terrenget til å stemme med kartet, da er dette årets mareritt. Om du derimot liker en utfordring kan kvelden bli en søt førjulsdrøm.

Har du noen tips å komme med nå på tampen?
- Har ikke tenkt å avsløre noen viktige detaljer, om det er det du er ute etter… Men kan jo gjenta det viktigste fra innbydelsen; Siden det meste av sentrum er sperret foran NM sprint 2007, er årets arrangement flyttet litt ut i periferien, og der er det mørkt. Vi åpner derfor for bruk av lys, men for å ikke gjøre det for enkelt må lyset komme fra noe annet enn en lykt.

Hva om noen kommer med hodelykten?
- Den blir inndratt i bytte mot et tent stearinlys, slukker det vil jeg anbefale henging.. Samme gjelder om du har glemt lyskilde.

Har du lyst til å avsløre noe om lengden på løypen?
- Kan jo opplyse om at det tok ca 1 time å henge ut postene, og da med diverse omveier for å gjøre det vanskeligere å følge sporene mine inn i postene.

Så det er snø i terrenget, glatt også da vel?
- Nei, ikke spesielt. Jeg hadde hvertfall ingen problemer med joggesko, men selv om jeg løp mye rundt i ring, kan jeg jo ikke utelukke enkelte issvuller gjemt under det hvite.

Så hva vil du si er det viktigste i morgen?
- Vanskelig å plukke ut en ting, men om jeg må, så må det bli et kreativt humør. (20.12.2005)

   

!