Orientering | Friidrett | Hovedstyret | Barneidrett

Norgescup i langrenn

Selv om kart og kompass for de fleste er byttet ut med staver og ski, er det mange Tyrvingere som også har konkurransesesong den delen av året det ligger snø i skogen. Denne helgen arrangeres de første Norgescup rennene i langrenn, og med mange løpere på startstreken som vi i sommerhalvåret er vant til å se i Tyrvingdrakter.

Den sterkeste prestasjonen lørdag stod Ingunn Weltzien (Heming) for, med 2.plass i eldste juniorklasse (J19/20). I J18 ble Anniken Weber Nielsen (Fossum) nr.10, mens Rannveig Weber Øverøyen (Fossum) ble nr.9 i J17. I M18 stod Harald Berge (Fossum) for en sterk prestasjon med sin 4.plass, mens Eirik Nørstebø (Fossum) ble nr.60 i den samme klassen som telte over hundre startende. I M17 ble Espen Weltzien (Bærums Verk) nr.15.

Også på søndagens fellesstart stod Tyrvings unge lovende for en rekke gode prestasjoner. Både Ingunn og Harald endte på 5.plass, Anniken ble nr.18, Rannveig nr.21 og Espen nr.51.