Orientering | Friidrett | Hovedstyret | Barneidrett

Sølv til GG i Britisk mesterskap

Første distanse i Britisk Mesterskap ble avviklet lørdag 1/4, og det ble sølv til Tyrvings Graham Gristwood. Graham var bare 36 sekunder bak tidligere verdensmester Jamie Stevenson i lang-løypa (14,2 km med 5,9 min/km). Sølv ble det også til Jessica Halliday i eldste juniorklasse. Løpet var også uttaksløp til EM, så alt tyder på at Graham også er klar for EM i Estland i begynnelsen av mai.

Også sveitserne har løpt uttaksløp i helgen. Tyrvings Thomas Hodel endte på delt 11.plass på Sprint lørdag, men viste at han er topp 10 i Sveits med "einen technisch sauberen Lauf" og en sterk 5.plass på Lang søndag (14 tøffe km med 5,8 min/km, bare 1:50 bak MMerz - som har lagt ut kart & løype).

Mens europeerne er i gang med uttaksløp til EM, er det fortsatt aktivitet med ski på beina som er mest aktuelt her i Norge. To Tyrvingløpere var i aksjon under NM i langrenn i Vadsø i helgen. Ingunn H Weltzien gikk inn til en imponerende 8.plass på seniorenes 30 km (og 2.plass i NC-avslutningen søndag), mens Harald Berge ble nr.4 i 18-årsklassen under junior NM i sprint.