Orientering | Friidrett | Hovedstyret | Barneidrett

EM Mellom: Graham nr.35


Graham Gristwood var eneste Tyrvingløper i dagens finale på mellomdistanse under EM i Estland. Det nedre med 35.plass til Graham, 3 min 53 sek bak kongen på mellomdistanse - Thierry Gueorgiou fra Frankrike. Sølvet gikk til overraskelsesmannen, Martins Sirmais fra Latvia, mens Valentin Novikov fra Russland tok bronsen. Beste nordmann ble Holger Hott Johansen på 15.plass (!).

Tidligere i dag ble det sølv til Marianne Andersen på damenes mellomdistanse. Seieren gikk til Minna Kauppi, og Finland tok også bronsen ved Heli Jukkola. Nest best av de norske var Birte Riddervold på 10.plass. I morgen er det hviledag, men på torsdag fortsetter EM med langdistanse og norske Tyrvingløpere på startstreken.

Graham Gristwood fra Great Britain, var eneste Tyrvingløper som løp dagens mellomdistanse kvalifisering i EM. Det endte med 11.plass, og billett til morgendagens finale. Der skal han konkurrere mot fire norske løpere, ettersom to av de norske herrene ikke kom til finalen. Fem av de seks norske damene kom seg videre til finalen. Kvalik.resultater.

(09.05.2006)

   

Kommentarliste

Det finnes ingen kommentarer

!