Orientering | Friidrett | Hovedstyret | Barneidrett

EM Lang: Tre Tyrvingløpere videre til finalen

Til tross for en ikke alt for god åpning, kom Ingunn H Weltzien seg greit videre til morgendagens finale med 8.plass (+4:50). Det til tross for at hun har slitt med matforgiftning det siste døgnet, og verken har fått sovet eller tatt til seg noe særlig næring i forkant av dagens løp. Alle de norske som stilte til start tok seg videre til finalen, og det vil si at fem norske jenter løper finalen i morgen. For svenskene gikk det ikke like bra, og både Kajsa Nilsson og Lena Eliasson røk ut.

Også Graham Gristwood og Audun H Weltzien tok seg greit videre til finalen, henholdsvis 5:53 og 6:40 bak heatvinnerne og på hver sin 12.plass. For de norske herrene gikk det dessverre ikke like bra, og bare tre av de seks nordmennene som stilte til start tok seg videre til finalen. Også Tyrving og Canadas Brent Langbakk må nøye seg med å løpe B-finale i morgen, etter at han endte på 29.plass (+15:05).

Se resultatene i Splitsbrowser; sjelden å se løpere på dette nivået tape flere minutter på enkeltstrekk.