Orientering | Friidrett | Hovedstyret | Barneidrett

EM Lang: Ny svak norsk dag

De norske herrene lovet revansje etter mellomdistansen. I dag endte det i realt løftebrudd, og et skuffende norsk EM. Med Holger Hott Johansen på 6.plass og Anders Nordberg på 8.plass var det riktignok bedre enn tidligere distanser, men det er bare å innse at norske herrer pr. i dag er langt fra best i verden... som vi en gang var. Også de norske damene endte i dag uten medaljer, og med Marianne Andersen på 7.plass og Marianne Riddervold på 8.plass som de to beste. Europamestere ble Jani Lakanen (Finland) og Simone Niggli (Sveits).

Tre løpere fra Tyrving løp finalen. Audun Weltzien ble best av disse på 17.plass (+10:14), mens Graham Gristwood endte nede på 35.plass (+15:37). Ingunn Weltzien ble disket etter å ha stemplet feil.