Orientering | Friidrett | Hovedstyret | Barneidrett

Torsdagstreningene - kom deg ut!!


På torsdagene arrangerer Tyrving O-trening. Det er vanligvis gate-orientering, men sist torsdag var det nattorientering på Kalvøya. De siste ukers mildvær har gjort at det nesten er bart i skogen og med den sterke kulden de siste dagene så var det fast og fin snø! Ikke en fot skulle slite med tung snø...


...med disse forholdene var det perfekte forhold for orientering på vinterstid. Ikke en fot gikk igjennom snøen og orienteringen kan nesten sammenlignes med orientering i Danmark. Hvorfor kommer det ikke flere på trening når det er så fine forhold?

Det møtte opp 13 ivrige løpere. Gutta var sterkt representert, men Kari og Zsuzsa gjennomførte rundene sportssjefen hadde lagt med stor stil. Fra Mathias på 12 til Per på 53 var det fysisk aktivitet på høyt nivå! Men er disse 13 løperene de eneste som trener i Tyrving?

Hvorfor kaster du deg ikke rundt og blir den som gjør at ulykkestallet blir til fjorten. Gjør du, og du, og du dette, ja så kanskje det kommer over 20 på trening. Da får du til og med slått av en prat med mennester du ikke har sett på en stund.

(eller er det bare TV'en som fortjener din oppmerksomhet?)

Jeg tror nemlig at det er mange som sitter hjemme og ruger på uante menger ubrukt energi, og jeg vil med dette oppfordre alle til å komme seg ut på torsdagene.

Én time i skogen er godt for kroppen.
Hvis du trener en time, føler du deg på toppen!
:-) (31.01.2003)


!