Orientering | Friidrett | Hovedstyret | Barneidrett

O-festivalen: Tyrving største klubb !


Årets O-festival går av stabelen St.Hans-helgen 23-25. juni på Trandum, tidligere militært øvingsområde rett nord for Gardermoen. Ingen over - ingen ved siden; se også sak på OPN: Med hele 128 løpere påmeldt til lørdagens løp (av totalt ca 2900), og 79 på fredag (totalt ca 2200), er Tyrving 'kongen på haugen' i o-Norges massemønstring. Der også eliteløperne - både senior (CraftCup/VM-testløp 'Sprint' fredag) og junior (CraftCup jaktstart lørdag) - skal vise at Tyrving har både topp og bredde. PS: Påmeldingen er nå stengt, etternølere kan løpe direktepåmeldings-løyper.

Søndag 25/6 er det stafetter, og lagkonkurranse for D/H-12. Til å forsvare Tyrvings stafettradisjoner stiller vi 19 lag / 65 løpere. Se OPPDATERTE lagoppstillinger. PS: Vi har et par ledige etapper til etternølere med akutt behov for stafettmoro, ta kontakt med ArneT på tlf. 4819 7144.

SISTE: På nettet finner du Startlistene (m. riktig brikkenummer?) og PM med all praktisk info - bl.a. om atkomst NB: Parkering nær arena, men det er langt til start lørdag og søndag for de fleste. Og beregn ekstra god tid til rushtrafikk og kø gjennom Oslo fredag (i pinsen var forsinkelsen ca 1 time)!

Kortversjonen av programmet:
  • Fredag 23/6 - Kortdistanser for alle, start fra kl.18. Seniorelite løper CraftCup/VM-testløp 'Sprint' fra kl.16:30. NB1: Blir trafikken som i pinsen må du regne opp mot 1 time ekstra kjøretid Bærum-Trandum. Hvis du da ikke velger tog - det vil gå skyttelbusser Gardermoen-Trandum. NB2: Parkering nær arena, men 1,9 km til start for de fleste; 500m for de kortestes løypene.
  • Lørdag 24/6 - Normaldistanser for alle fra kl.11. Junioreliten løper CraftCup jaktstart Langdistanse (basert på fredagens løp) fra kl.10. NB: Hele 2,8 km til start; 500 m for de korteste løypene. Senioreliten løper Mellom med start fra arena'en kl.13 - med kr.82.000 i premiepotten (!). Sosialt program utover ettermiddagen.
  • Søndag 25/6 - Stafetter og lagkonkurranse, med fellesstarter fra kl.10 til 12.
  • Lørdag og søndag er det en egen, mer 'leken' Barnas O-festival for unge tom.13 år. Gjerne forhåndspåmelding, som til de individuelle løpene (lørdagen ca 150 påmeldte til nå).


Terrenget er 'bærre lækkert': Full fres i flatt, militært treningsterreng (som pinseløp1), med sandbunn, "variert" vegetasjon (dvs. en god del grøn skog) og tildels meget tett nettverk av stier og spor etter tanks o.a. kjøretøy. Terrenget har et mer kontinentalt preg i sørøstre del. Og ikke en eneste stein eller stup på hele kartet! Så default veivalg er nok 'stø kurs rett på', med mindre du vil bruke stinettet til å forenkle orienteringen eller styre utenom grøntområdene.

Overnatting: O-ung (til nå 11 av14-18 åringene våre) har skjønt at dette blir gromt, og vi har bestilt en sovesal på 'o-campen' for overnatting i helgen. Vi har fortsatt noen ledige plasser; ta kontakt med ArneT (tlf. 4819 7144) hvis du vil slippe all bilkjøringen tur/retur og heller vil mingle med andre ungdommer (mange klubber gjør som oss) og være med på fredagens premieutdeling for jnr.E og 13-16 fra scenen kl.21:30, og/eller lørdagens konsert, grilling, fotballVM på storskjermen, disko.

Ikke påmeldt? OnlineEntry var åpen til onsdag 21/6 kl.20:00. Vil du allikevel prøve deg, er det et tilbud om løyper (7,5 / 5,5 / 3,5 / 3,0C km) med direkte påmelding på arena. Og vil du løpe stafett har vi kanskje en ledig etappe; ta kontakt med ArneT på tlf. 4819 7144.

(21.06.2006)

   

!