Orientering | Friidrett | Hovedstyret | Barneidrett

Ny klubb for Tiltnes og Sagberg


Denne høsten flytter Torbjørn Sagberg og Anders Tiltnes til Stockholm. Å bo langt unna Bærum, er som alle vet ikke noe hinder i å satse orientering med Tyrving, men vi velger allikevel å få en ny klubb fra og med 1.juli 2006.

Denne høsten har vi altså valgt å studere ved KTH-syd, syd for Stockholm. I den anledning kommer vi til å løpe for Södertälje Nykvarn Orientering (www.sno.nu) fra og med 1. juli 2006.

Vi håper det blir lærerikt å trene sammen med noen av sveriges beste
o-løpere, og tror det blir en annerledes utfordring å prøve seg på det svenske o-markedet med alt det innebærer (terreng, mennesker, klubber, løp og stafetter)

Selv om vi representerer SNO ved alle "vanlige" løp og stafetter kommer vi til å løpe NM og testløp for Tyrving. NM stafett er for oss begge et hovedmål denne høsten, og da går vi for GULL!! Som beste norske lag ved O-festivalen, og SØLV på NM i fjor er det et naturlig mål å ville forbedre seg, og da er det 1. plass vi går for. Vi håper det kommer mange ivrige Tyrving-supportere til NM på Hovden i slutten av august.

Tyrving er den norske klubben vi kommer til å løpe for, og vi ser egentlig ingen grunn for å løpe for noen annen norsk klubb. Tyrving har satsingsopplegg der du kan bli så god du bare vil, sosialt miljø alle trives i og er en stor klubb der man kan satse både individuelt og på stafett! Vi er sikre på at Tyrving kommer til å fortsette å forbedre TIO og Jukola resultatene sine i årene fremover, selv uten oss to på laget, og håper vi kan være med i miljøet, selv om vi bor i Sverige.


Selv om vi ikke skal slutte i Tyrving, føler vi det naturlig å takke for oss og all hjelp og støtte vi har fått i Tyrving. Som eliteutøvere sitter vi ofte med sugerøret langt nede i pengesekken og har kanskje til tider litt høye krav, uten at vi nødvendigvis gir like store verdier tilbake. Vi håper allikevel at alle i klubben verdsetter å være medlem i en av Norges beste eliteklubber, så vel som Norges største breddeklubb. Vi synes hvertfall det er gøy at ungdommene og juniorene hevder seg som de gjør og at Jørgen Holmboe fortsetter å vinne o-løp;) Og om det er flere voksne og veteraner som har lyst å engasjere seg i elitesatsingen i Tyrving er de hjertelig velkomne:)

Med vennlig Hilsen

Torbjørn Sagberg og Anders Tiltnes




(27.06.2006)

Kommentarliste

Det finnes ingen kommentarer

!