Orientering | Friidrett | Hovedstyret | Barneidrett

VM-kvalifiseringene: Tyrving i A-finalene

Mellom-distanse kvalik 29/7: Både Audun H Weltzien (nr.9 +2:49 :-) og Zsuzsa Fey (nr.8 +2:14 :-) gikk videre fra sine heat med god margin, etter kontrollerte løp; Audun melder om et litt uryddig løp, men med bra fart. Og samtlige norske utøvere klarte seg blant de 3x 15 beste som går videre til A-finalen fredag 4/8.

Lang-distanse kvalik 30/7: Zsuzsa Fey gjør på nytt et godt løp (nr.6 +4:11 :-) og er klar for A-finalen onsdag 2/8. Alle norske løpere o.a. favoritter er også videre fra sine heat. Men Tyrvings kanadiske gjesteløpere, Louise Oram (nr.18) og Brent Langbakk (nr.26) klarte ikke cut'en :-(

Tirsdag 1/8 er det Sprint, både kvalik + finale. Følg Ingunn W, Audun W og de andre norske + Zsuzsa F (ROM), Graham G (GBR) og Louise O (CAN) live at Mindeparken, Århus. SISTE: Audun og GG (og alle de andre favorittene :-) klarte cut'en med god margin (mens stakkars Pavel Gvozdev fra Israel fikk sin tredje strake 16.plass i kvalik'ene, denne gang 1,2 sek fra A-finalen). Hos damene gikk Zsuzsa og Louise videre :-) mens Ingunn endte på den bitre 16.plassen, 3,6 små sekunder for seint til A-finale :-(

WOC 2006 | OPN-reportasjer | Resultater | Kart + løyper.