Orientering | Friidrett | Hovedstyret | Barneidrett

NM junior: Torgeir Nørbech vinner med 1 sek(!)


Her spurter Tyrvings (og Ringerikes ;-) Torgeir Nørbech for livet for å holde unna for Tore B Berdal - og det holdt til GULL på Langdistansen med snauest mulig margin! Erik Sagvolden tok bronsen i H17-18, der våre andre unge & håpefulle ikke gikk helt rent og plasserte seg hhv. som nr.13 Bjørn Ekeberg (+7:27), nr.18 Espen H Weltzien (+8:52) og nr.20 Sverre H Lindseth (+9:26). Gullet i eldste juniorklasse gikk som ventet til suverene Olav Lundanes, over 6 min foran Tore D Mo som igjen var 1 sek(!) foran Espen Fiskum.

I D17-18 gikk Rannveig W Øverøyen på to storsmeller tidlig i løpet, så selv med god fart siste halvdel kunne det ikke bli bedre enn 39.plass (+23:32). Medaljene gikk til IdaMarie N Bjørgul, Siri L Hansen og Mariann Ulvestad. I D19-20 gikk gullet oppskriftsmessig til BettyAnn B Nilsen med god margin, og de andre 'daljene til Mali F Nielsen og Guro Flatekval. Mens IngunnW bevilget seg en hviledag etter gårdagens gromløp. | Sluttresultatene | RouteGadget

Fra OPN: Ved runding 4 minutter før mål lå Torgeir cirka 20 sekunder foran Tore Bjørseth Berdal. Med en sleiv på en av de siste postene, som førte til at forspranget smuldret bort, gjorde Torgeir det ekstra spennende for publikum. - Jeg tenkte (?) noen stygge gloser da jeg bommet på den posten, og jeg er sjeleglad for at det holdt. Etter en rå spurt passerte Torgeir fotocella i mål på en tid som bare var et knepent sekund raskere enn dagens toer.

Og slikt blir det jo en spalte av, i lørdagens Budstikka. Ikke like mye i nett-utgaven, men men...

(25.08.2006)

   

!