Orientering | Friidrett | Hovedstyret | Barneidrett

Ut på tur...


NOF har fordelt landslagsdraktene til høstens utenlands-ekspedisjoner. Audun H Weltzien får løpe WorldCup finalerunden i et helt spesielt terreng Frankrike 1-8/10, mens Ingunn H Weltzien reiser til Euromeeting (senior B-landskamp) i Polen 29/9-1/10. Og Bjørn Ekeberg og Torgeir Nørbech med juniorlandslaget til trening og JEC i Frankrike og Sveits 3-10/10. Synd for Tyrvings 25manna-lag, men gromt for klubben og løpernes videre utvikling.

Og Tyrvings SNOdige Anders Tiltnes er tatt ut i den sterke troppen som oblt. Kolberg skal ha med seg til militært O-VM, i Brasil 8-11/11.

Representative resultater:

Euromeeting @ Sopot / Gdynia, POL: Ingunn W - fortsatt junior, rett fra langrennssamling og stinn av trening - vant likegodt fredagens sprint foran gode svenske damer. Se OPN og NOF. Og på søndagens klassiske distanse fikk Ingunn en pen 5.plass. +5:20 bak polske Monika Depta. Mens SNOdige Anders Tiltnes hentet sitt beste internasjonale resultat til nå med en sterk 2.plass etter snaut 84 minutters løping, +0:36 bak svenskenes VM-løper Jonas Pilblad. | Resultater

WorldCup finaler @ Auvergne, FRA: Det meste om WC, bl.a. Splitsbrowser og linker til kart & løyper, finner du via nyhetssidene til World of O og hos arrangøren.
  • Mellomdistanse-finalen tirsdag blåste bort, se Budstikka og VG.
  • Sprinten onsdag så lenge ut til å gi Audun H Weltzien hans første topp10 i WorldCup, men så glapp det på en av de siste postene og han falt ned til 15.plass (+1:35). En pen plassering i godt selskap, men AW har ambisjoner om noe mer. Graham Gristwood for GBR gjorde også en OK prestasjon med å bli nr.20, 18 sek bak AW.
  • Klassisk distanse torsdag gikk i et steinete terreng som rett og slett var for vanskelig for verdenseliten; det ble bommet som i juniorklasser. I flg. Hott the most difficult race ever. De beste o-teknikerne, Thierry "Gundersen" og Simone Niggli-Luder, utklasset alle, og fungerte som lokomotiv som trakk andre opp på pallen. World of O har gjort løpsanalyse med Splitsbrowser-grafikk. Audun W klarte seg bra og hentet en pen 14.plass (+15:10); GGvar også "fairly happy" med en 31.plass (+26:34), etter nesten 2 timer i terrenget.
  • Fredag er det et nytt forsøk på mellomdistanse....


(30.09.2006)

   

!