Orientering | Friidrett | Hovedstyret | Barneidrett

Euromeeting klassisk: Anders nr. 2, Ingunn nr. 5

Lørdagens klassiske distanse (13,7 km/480m) ga en sterk 2.plass til Tyrvings SNOdige Anders Tiltnes, etter snaut 84 min løping var han +0:36 bak svenskenes VM-løper Jonas Pilblad. I dameklassen (9 km/320m) løp Ingunn H Weltzien inn til en pen 5.plass, +5:20 bak polske Monika Depta. Løpet gikk i et intrikat ravineterreng mellom Gdynia og Gdansk, en terrengtype Anders og Ingunn kjenner fra juniorVM 2004 i samme område. Anders forteller om et godt løp, kanskje et par minutter tidstap på veivalg, men ellers vellykket taktikk med å velge flate og raske traséer. Mens Ingunn nok hadde bommet det hun var bak dagens vinner. | I Baltic Junior Cup plasserte Espen H Weltzien seg i beste 3.del; nr.9 +7:19. |Arrangøren | NOF og OPN