Orientering | Friidrett | Hovedstyret | Barneidrett

Junior VM er igang...

I dag ble åpningsdistansen i årets Junior VM i ski-orientering avviklet. Anne Øverøyen er Tyrvings håp i mesterskapet, og hun gjennomførte de 16 postene over 8,7 km på en bra måte. Det ble til slutt en 6.plass, bare 13 sekunder bak 4.plassen og under et minutt bak sølvet.

Anne sier selv at hun er fornøyd med gjennomføringen av Junior VMs første distanse, selv om hun tapte litt tid på noen dårlige veivalg på 2.sløyfen. Løypenettet var tett og vanskelig, og annerledes enn det de norske løperne er vant til fra Norge. Men Anne gjennomførte et sikkert løp, og det resulterte i den beste norske plasseringen i St.Petersburg på normaldistansen.

I morgen er det hviledag, men på fredag er det nye sjanser på kortdistansen. Junior VM avsluttes med stafett på lørdag.