Orientering | Friidrett | Hovedstyret | Barneidrett

Klare for en ny sesong


1.desember markerer på mange måter begynnelsen på julen. Men etter en lang og mørk november, er også 1.desember dagen for å se fremover mot en ny orienteringssesong. Det har vært stille fra sportskomiteen siden sesongen sluttet, men nå er vi klare for ny sesong. Ungdomsgruppa er allerede godt i gang, og nå følger resten av klubben etter. Med BingO-Sprinten, Tyrving Awards, Tyrvingfest og skisamling på Nordseter, er sesongoppkjøringen i gang. Vel møtt alle sammen!

2006 var en stor sesong for Tyrving. Det var året Tyrving virkelig tok steget inn i toppen av norsk orientering igjen. Fra to utlendinger i VM i Japan 2005, var Tyrving representert med seks løpere, hvorav to norske, i VM i Danmark 2006. Tyrving var beste norske klubb i O-festivalen, og hadde tre lag som kjempet i toppen av NM stafett. Tyrving hentet hjem NM medaljer både for juniorer og seniorer, både for herrer og damer. Det var i år ti år siden vi sist tok medalje for herrer i senior NM. Etter ti magre år er Tyrving tilbake!

Vi er nå inne i ”silly season”. En periode med mange klubbytter og hard kamp om nye løpere. Jeg tror Tyrving er et godt valg for løpere som ønsker å satse i alle aldere, og vi ønsker potensielle nye løpere velkommen til klubben. Men det blir feil å bruke mye tid og ressurser på å overbevise andre om at Tyrving er rette klubben. Det vi må arbeide for er å lage et perfekt opplegg for de løperne vi allerede har i klubben, så får andre komme hvis de synes opplegget er bra nok. For Tyrving er ikke avhengig av kontinuerlig tilførsel av nye løpere. Tyrving har rekruttering. Tyrving har ungdommer. Tyrving har juniorer som er klare for å ta steget opp på 1.laget i TIOmila. Tyrving vil ta et nytt steg i riktig retning også kommende sesong.

2007 kommer til å bli husket som en ny stor Tyrvingsesong. For første gang på lenge kommer det til å være hard kamp om plassene på samtlige stafettlag, i samtlige stafetter, både for herrer og damer. Vi har avsluttere i verdensklasse, og vi har mange individuelt gode løpere. Nå står en ny grunntreningsperiode foran oss, og da gjelder det å tenke fornuftig, lytte til andres og egne erfaringer, og gjennomføre en god treningsvinter. Til påske møtes vi igjen i skogen, for å forsvare de røde, hvite og blå fargene.

Det er fortsatt over tre år til Tyrving skal vinne TIOmila, men grunnlaget blir lagt nå. Bli med å ta et nytt steg med Tyrving i 2007…

The sky is the limit!
(01.12.2006)

   

Kommentarliste

Det finnes ingen kommentarer

!