Orientering | Friidrett | Hovedstyret | Barneidrett

Sesongoppkjøring 2007 - samlinger og turer


Det har lagt seg et tynt lag med snø ute, som tegn på at det er vinter og at vi er midt i grunntreningsperioden. Håper alle får trent bra og kommer seg på ski en gang iblant til tross for mangelen på snø.

Kommende helg er det skisamling på Nordseter (fortsatt ledige plasser), og etter det fortsetter vinteren og grunntreningsperioden enda noen måneder. I mars begynner noen forsiktig å løpe orientering og trene o-teknisk trening igjen, og i april er o-sesongen for alvor i gang med påskesamling og testløp til NOM helgen etter påske.

Grunntreningsperioden:
12.-14.januar er det Skisamling på Norseter. Skiforholdene på Nordseter er gode, og det er fortsatt ledige plasser. Trener i Tyrving, Peer H. Staff, kommer, og det vil bli et møte om stafettløping. Påmelding så fort som mulig til Morten Christophersen.


Sesongoppkjøringen:
For de som ønsker å begynne å trene o-teknikk på barmark allerede i mars eller de som bare ønsker et varmt og behagelig avbrekk mot slutten av en lang og mørk vinter, så blir det Barmarkssamling i Madrid, Spania i uke 10. Tyrving inviterer til o-teknisk samling i regi av Per Stärner. Alle som har benyttet oppleggene til Per Stärner tidligere vet at det innebærer bra overnatting, gode kart med ferdigtrykte løyper og et fantastisk o-teknisk opplegg.

For 15. gang arrangerer Tyrving tur til SpringCup på Sjælland i slutten av mars. I år er arrangementet flyttet fra Hillerød til Roskilde. Det betyr nye og spennende terreng, men arrangementet kommer nok til å holde samme høye kvalitet som alltid.


I påsken arrangerer Tyrving Påske- og klubbsamling i Tsjekkia. Samlingen er relevant for VM i 2008 som arrangeres i Tsjekkia, og er åpen for alle. Samlingen vil gå i typisk kontinentalt terreng, og vil være bra o-teknisk trening for alle som ønsker å trene for fremtidige internasjonale konkurranser eller fin avveksling for de som ønsker å trene i nytt og spennende terreng. Mange av de internasjonale mesterskapene vil i de kommende år gå i kontinentalt terreng. Tradisjonen tro vil det også bli lagt vekt på det sosiale på påskesamlingen. Påske- og klubbsamlingen i Tsjekkia blir organisert av Eystein Weltzien, med hjelp fra Jaroslav Kacmarcik og andre lokale kontakter. Reiseopplegget blir koordinert av Morten Christophersen. Samlingen er åpen for alle Tyrvings medlemmer!

Som et alternativ for ungdommer som ikke ønsker å være med til Tsjekkia, arrangerer Tyrving også en alternativ samling i forbindelse med påskeløpene i Danmark. Denne ungdomssamlingen blir arrangert av ungdomstrener Arne Tiltnes.

Med et bredt og spennende tilbud i sesongoppkjøringen, håper sportskomiteen at alle går en fin vinter og vår i møte. Sportskomiteen ønsker alle et godt treningsår! (07.01.2007)

   

Kommentarliste

Det finnes ingen kommentarer

!