Orientering | Friidrett | Hovedstyret | Barneidrett

TIOmila direkte på TV2 SPORT



Orienteringsløpere med hodelykter direkte på TV. 10 etapper, 10 timer og 10 orienteringsløpere på hvert lag. Natt til 29. april blir den lengste sammenhengende maratonsendinga i en idrett på norske TV-skjermer. TIOmila i orientering utenfor Stockholm sendes direkte på den nye norske sportskanalen, TV2 SPORT 28.-29. april. Dette bekreftet redaktør Bjørn Taalesen på dagens pressekonferanse i Oslo.


- Når vi får en egen sportskanal på tv, har vi rom for eksprementering som TIOmila i orientering, sier Bjørn Taalesen.
Halden SK vant klassen for menn i fjor, og er midt i forberedelsene til årets stafett. Trener Kenneth Buch er meget glad over at TV2 SPORT skal sende TIOmila direkte, og lover at Øsfold-klubben skal gi alt for å forsvare fjorårets seier. Også Nydalens SK er godt i rute i forberedelsene. Nydalens SK vant kvinneklassen i fjor, og denne stafetten går over fem etapper i dagslys lørdag 28. april.

Lanseres lørdag
TV 2 SPORT lanseres lørdag. Dette vil bli en rendyrket sportskanal med 10-12 timer sending hver dag. Kanalen skal fokusere på fotball, med direktesendte kamper, kommentarer og analyser, men Taalesen forsikrer om at det blir plass til flere nisjeidretter - som orientering.
- Det blir et veldig spennende forsøk å vise TIOmila direkte. Jeg tror også TV2 SPORT blir den mest interessante kanalen i markedet, fordi vi også tilbyr seerne "ferskvare", med daglige sportsnyheter og ukentlige aktualitetsprogrammer, sier han.

TV 2 SPORT er en abonnementskanal, som selges gjennom Canal Digital, Get (tidligere UPC) og en rekke andre distributører.

Alt om 10-mila:
http://www.10mila.se/2007 (20.03.2007)

Kommentarliste

Det finnes ingen kommentarer

!