Orientering | Friidrett | Hovedstyret | Barneidrett

O-Ung: Trening våren 2007


Etter påske kjører Ungdomsgruppa fast med 2 treningskvelder pr. uke:

Tirsdager kl.18 - med vekt på fysisk trening med høy intensitet. Fra påske til midt i mai vil denne treningen legges inn i sprint-løpene i Oslo City Cup, seinere i mai og juni kjører vi egne o-ung-økter med (bakke)intervaller og noe o-teknisk trening.

Torsdager kl.18 - med fokus på trening av grunnleggende o-teknikk. Disse O-tekniske klubbtreningene arrangeres vekselvis av Tyrving og Fossum, og har tilbud fra C- til A-nivå (på Rekruttgruppas mandagstreninger er det tilbud fra N- til C-nivå).

Tid & sted: sjekk Tyrvings nettkalender. U-Coach'en ønsker at alle møter presis, slik at vi får gitt de instruksjoner som skal til for at dere får maks utbytte av treningsøktene. Og - vi vil selvsagt gjerne ha selskap av juniorer, seniorer, gubber, fossilfruer og VIP'er :-)

Oslo City Cup på tirsdagene etter påske er en serie med sprint-o-løp i nærterreng rundt i Oslo. Løpene er spesielle ved at ALLE (uansett alder og nivå) løper samme løype (ca 3 km), og det er bare 15 sek. startintervall.

  • For de erfarne O-Ung vil dette gi enkel orientering med stafettpreg. Og de får dermed den fartsøkta vi er ute etter (hurtig distansetrening), samtidig med at hjernen til en viss grad må være koblet inn.
  • For ferske O-Ung-Ung er dette en mulighet til å prøve seg i løyper som på kartet er vanskeligere enn de er vant til, men som blir overkommelige fordi "alle skal samme vei". Og for de fleste er det jo mer moro når de blir tatt tida på.


I hektisk ettermiddagsrush vil vi organisere felles transport for O-Ung. Info om dette kommer på tlf./mail rett over påske.

Det er forhåndspåmelding til hvert enkelt OCC-løp via arrangementets nettside (du kan også krysse av for hele serien). Men du kan også bestemme deg i siste liten, med påmelding ved oppmøte innen kl.17:30.

(01.04.2007)

   

!