Orientering | Friidrett | Hovedstyret | Barneidrett

Etterlysning!


Har noen funnet noen Tyrving-løpere i løpet av vinteren? På treningene er de sjelden å se. Bør du få dårlig samvittighet nå? Ja! Det er under 30 dager til Spring Cup!!!

Kanskje er nettopp du en av dem som har blitt helt frelst av all snøen som har falt i vinter? Hvor mange mil har du vel ikke lagt bak deg etter som månedene har gått. Men du har nok glemt at det faktisk er under 30 dager til årets store mål; Spring Cup.

Om en måned bør formen sitte inne, men kanskje er det for sent, men bedre sent enn aldri. Det er vel kanskje på tide å få kommet seg på Tyrving-treningene, kjenne den gode blodsmaken i munnen under intervaller, stifte bedre bekjentskap med Bærums bakker, friske opp vennskapet med hyggelig o-løpere (o-løpere er god-løpere), føle den inkluderende stemningen samt å få igang beina så det blir en hyggeligere opplevelse å løpe rundt i Østfold.

Faktum er at det har vært et meget skuffende oppmøte på Tyrving-treningene i vinter. Juniorene som møter opp kan stort sett telles på èn finger eller to, seniorene på samme antall og veteranene kan alltid telles på èn hånd. Mange bør ha litt dårlig samvittighet, det er faktisk o-løpere vi er om en måned. Da gjelder det å være klar...

Så budskapet er klart; Legg bort skia, tørk støvet av skoene og ta turen til klubbhuset tirsdager og torsdager kl. 18.00, så blir sesongstarten en hyggelig opplevelse også for deg! (09.03.2003)

Kommentarliste

Det finnes ingen kommentarer

!