Orientering | Friidrett | Hovedstyret | Barneidrett

Tyrving-Awards 2007

NOF har hatt sin prisutdeling på Holmenkollen Park Hotell under O-gallaen i november. Der ble det delt ut priser til Veritasskogen (Tyrving) som årets sprintkart og Audun Weltzien som årets komet. Under Tyrving-Awards kan vi love enda flere priser til Tyrvingløpere...

Avstemningene for Tyrving-Awards 2007 i gang. Det vil bli mulig å stemme frem til onsdag 19.desember, og hvem som vinner vil bli offentliggjort på premieutdelingen etter BingO-Sprinten torsdag 20.desember (ca. kl 19:30). Da vil det bli prisdryss over Tyrvings løpere.

Årets prestasjon

kåres ved avstemning (se avstemninger)

Tidligere vinnere:
2002: Nicholas Morgan – som løp juniorlaget inn til NM gull i stafett etter en enorm opphenting på siste etappe.
2003: Gullaget på NM junior stafett – Anders Tiltnes på første, Morten Nilstad Pettersen på andre og Audun Weltzien på tredje.
2004: Frode Konst – verdensrekord i antall løp på en sesong, med utrolige 143 offisielle konkurranser.
2005: Ingunn Weltzien – rent bord i eldste juniorklasse under NM, med fire av fire mulige NM gull.
2006: Ingunn Weltzien – gull i Junior VM sprint

1) NM gull til Tyrvings herrer
Anders Tiltnes, Torgeir Nørbech og Audun Weltzien sørget for at Tyrving endelig kunne klatre til topps på pallen i NM stafett, nesten 20 år etter sist gang.

2) WC seier til Audun
Audun Weltzien vant sin første World Cup seier under O-ringen i sommer. På fellesstart langdistanse løp han inn til seier foran Anders Nordberg.

3) Trippel Norgesmester på ultralang, sprint og stafett - Audun
Audun Weltzien startet NM sesongen med å ta gull på de to første NM distansene, ultralang og sprint. Under NM uka avgjorde han stafetten og sørget for sitt tredje gull.

4) Norgesmester på lang for andre år på rad – Torgeir
Med gull på langdistansen under NM for andre år på rad, er Torgeir Nørbech fortsatt ubeseiret på denne distansen i NM sammengeng.

5) NM gull på natt og stafett - Anders
Helgen etter at Anders Tiltnes løp 1.etappe på vinnerlaget i NM stafett, tok han sitt første individuelle NM gull. Dermed ble det to gull denne sesongen; natt og stafett.

6) NM gull på natt – Ingrid B.
Ingrid Berge tok med gull på NM natt sitt første NM gull og det allerede i sin første juniorsesong.

7) NM gull på natt - Bjørn
Etter å ha plukket flere NM medaljer og vært nær NM gull ved flere anledninger, ble det endelig NM gull på Bjørn Ekeberg på NM natt.

8) To sølv på to dager på NM lang og mellom - Ida
Ida Tiltnes viste stabil løping under NM uka på Hamar, og tok sølv på både lang og mellom.

9) 6.plass på VM sprint og bronse på VM stafett - Ingunn
Ingunn Weltzien ble bare tatt ut på to distanser under VM i Ukraina, men sørget på disse to distansene for to solide resultater med 6.plass på sprinten og bronse som startkvinne på stafetten.

Årets dameløper

- kåres ved avstemning (se avstemninger)

2002: Zsuzsa Fey
2003: Zsuzsa Fey
2004: Zsuzsa Fey
2005: Ingunn Weltzien
2006: Ingunn Weltzien

1) Ida Tiltnes
Sterk NM uke med sølv på både langdistansen og mellomdistansen. Gjennom sterke prestasjoner på høsten kvalifiserte hun seg for den norske troppen til JEC.

2) Ingunn Weltzien
Ingunn tok sølv på hjemmebane under NM sprint, 4.plass på NM ultralang, kvalifiserte seg for VM og fikk med seg 6.plass på sprinten og bronse på stafetten fra VM i Ukraina.

3) Zsuzsa Fey
Bronse på NM ultralang. Løp alle de individuelle distansene under VM i Ukraina, og fikk 26.plass på VM lang som beste resultat.

1) Anders Tiltnes
1.etappe på gullaget på NM stafett. Tok sitt første individuelle NM gull på NM natt helgen etter.

2) Audun H Weltzien
Gull på NM sprint, NM ultralang og som ankermann på NM stafett. Avsluttet også for Norge i VM der det ble 4.plass. WC seier under O-ringen.

3) Torgeir Nørbech
2.etappe på gullaget i NM stafett. Gull for andre år på rad på NM lang. Bronse på NM sprint og NM natt. Sølv på Junior VM stafett, 6.plass på lang og 10.plass på mellom.

Årets juniorløper

2006: Torgeir Nørbech

1) Bjørn Ekeberg
Gull på NM natt og sølv på NM lang. Kvalifiserte seg for Junior VM i Australia og fikk 24.plass på mellom, 33.plass på lang og 37.plass på sprint.